Open skies
Følg Norwegian

Innviet Norwegians nye UNICEF-fly

Pressemelding   •   okt 19, 2012 12:30 CEST

Norwegian-sjef Bjørn Kjos og generalsekretær i UNICEF, Bernt G. Apeland, innviet fredag morgen flyselskapets jubileumsfly nummer 50 på en flygning mellom Oslo og København. Flyet dediseres UNICEF og har den humanitære organisasjonens logo på halen.

- Dette jubileumsflyet er en hyllest til UNICEF, som gjør en fantastisk jobb for vanskeligstilte barn i hele verden. Jeg har selv vært med UNICEF til Malawi og Ukraina og sett at deres arbeid gjør en stor forskjell, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

- Vi setter stor pris på at Norwegian har valgt å profilere sitt jubileumsfly med UNICEFs logo. Norwegian er en av våre største og viktigste bedriftspartnere. Kanskje kan de med det nye flyet også inspirere sine kunder til å støtte vårt arbeid for verdens barn, sier generalsekretær Bernt Apeland i UNICEF Norge.

Norwegian og UNICEF har hatt et såkalt signaturpartnerskap siden 2007. Det innebærer at Norwegian støtter UNICEF blant annet i form av innsamlingsaksjoner og reisestøtte. De ansatte i Norwegian støtter UNICEF ved at den årlige julegaven går til organisasjonen. Det nye UNICEF- flyet vil gå i hele Norwegians rutenett.

Les mer her: https://www.unicef.no/Forsiden/UNICEF+flyr+høyt+med+Norwegian.21655.cms

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (296 ruter og 114 destinasjoner per juni 2012). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet  nærmere 16 millioner passasjerer i 2011. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 64 fly i flåten (per juni 2012). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly  og vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter om få år.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.