Gå videre til innhold
- Kjøp en meningsfull UNICEF-julegave når du flyr med Norwegian

Nyhet -

- Kjøp en meningsfull UNICEF-julegave når du flyr med Norwegian

Norwegian-sjef Bjørn Kjos oppfordrer passasjerene til å kjøpe en meningsfull julegave når de flyr med selskapet. UNICEFs Verdensgaver kan nå kjøpes på Norwegians fly. Hjelp barn i nød med vaksinasjoner, medisiner og skolebøker.

Denne uken begynner Norwegian å selge UNICEFs Verdensgaver om bord. Alle Norwegians passasjerer oppfordres til å støtte UNICEF ved å kjøpe en slik gave.

- Dette er ekte produkter som vaksiner, medisiner eller bøker som UNICEF gir til barn som trenger det. Ved å kjøpe et gavekort om bord, vil du ikke bare gi noen du er glad i en meningsfull gave, du vil også hjelpe barn som trenger det mest, sier Norwegian-sjef Bjørn Kjos.

UNICEFs Verdenslager
Bjørn Kjos besøkte nylig UNICEFs Verdenslager i København - en 20 000 kvadratmeter stor lagerbygning som kan oppbevare 36 000 paller og 750 forskjellige UNICEF-forsyninger. Nesten 300 000 pakker - inkludert produkter utviklet for å møte en rekke akutte behov innen medisinsk behandling, barns utdanning og beskyttelse - ble pakket her i fjor.

Under besøket hjalp Kjos og to av hans ansatte, Camilla Christiansen og Bjørg Helene Hellene (bildet), samt generalsekretær i UNICEF Norge, Bernt G. Apeland, til med å pakke esker med en rekke medisiner. Hundrevis av esker blir pakket på dette samlebåndet – også UNICEFs Verdensgaver.

Bøker og startpakke til nybakte mødre
To Verdensgaver vil være tilgjengelig om bord Norwegians fly:

5 bøker: Et gavekort som vil gi en skole, et senter for barn eller en barnefamilie fem eventyrbøker på lokalspråket.

Startpakke for nye mødre:
En startpakke som vil gi fire barn en sunn og lovende start i livet. Hver pakke består av en myggnetting, to vaksinedoser mot meslinger, tre vaksinedoser mot polio og fire vaksinedoser mot stivkrampe.

Se Bjørn Kjos oppfordre til kjøp av Verdensgaver helt nederst i artikkelen. 


Emner

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Pressesjef +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Relatert innhold

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway