Open skies
Følg Norwegian

"Vinn et fly"-konkurransen: 35 000 nye "kapteiner" i Norwegian

Pressemelding   •   nov 18, 2009 14:34 CET

I løpet av fire uker har 35 000 nordmenn registrert seg som "kapteiner" hos Norwegian. Målet til de mange håpefulle er å få låne et eget fly for seg og sine spesielt inviterte venner.

Utgangspunktet for den enorme pågangen med reiselystne har vært konkurransen "Vinn et fly". Her har man kunnet registrere seg som kaptein med oppdrag å finne 20 eller flere venner som vil være med på en drømmereise i eget fly til en destinasjon i Europa. Det er altså 35 000 nordmenn som har klart denne oppgaven, og med seg har disse nye "flykapteinene" registrert over 215 000 passasjerer enten det er familie og venner hvor alle nå venter spent på juryens dom.

"Hele Norge" vil på tur

- Responsen har vært over all forventing og juryen jobber nå på spreng med det vanskelige arbeidet med å finne en vinner. Det har kommet inn mange gode begrunnelser og vi har allerede besluttet at vi ønsker å dele ut mange ekstrapremier, sier Åsta Braathen, markedsdirektør i Norwegian.

Drømmen om å disponere et eget fly og samtidig få muligheten til å invitere sine venner med på en uforglemmelig reise har åpenbart skapt oppmerksomhet og engasjement hos det norske folk. Totalt har det vært mellom 400000 og 500000 personer registrert i forbindelse med konkurransen. Det betyr at ca 10 prosent av hele Norges befolkning har engasjert seg i håp om å vinne et Norwegian-fly. Mange arbeidsplasser, idrettslag og frivillige organisasjoner har engasjert seg i håp om å få låne et helt Norwegian-fly.

Med utgangspunkt i folketallet er kanskje ikke overraskende Oslo definitivt størst i forhold til antall registrerte kapteiner. Hele 16290 personer har igjen samlet mellom 20 og 150 venner med på det som kan bli en drømmetur i eget fly. Etter Oslo er det folk i Stavanger som er mest ivrige med over 2 000 deltakere. Også utenfor Norges grenser har det vært stor interesse med over 4500 engelskspråklige kapteiner. Også fra Brasil er det 16 kapteiner som har invitert 20 eller flere venner på tur med Norwegian.

And the winner is..

- Torsdag den 19. november kommer beskjeden fra Norwegian til den heldige kapteinen og hans eller hennes utvalgte besetning, om at de er vinnerne av et eget Norwegian-fly for en dag. Vinneren har som en del av konkurransen valgt blant 50 destinasjoner i Europa, og vil ha med fra 20 til 150 venner ut på en flyreise i Europa. Norwegian sørger for et skreddersydd opphold og en uforglemmelig reise, sier Braathen.

Kontaktperson:
Markedsdirektør Åsta Braathen, tlf. 934 26 607

Vedlagte filer

PDF-dokument