Gå videre til innhold
Norwegians nye Dreamliner-uniformer er klare

Pressemelding -

Norwegians nye Dreamliner-uniformer er klare

Norwegian viser i dag for første gang frem de nye uniformene til selskapets langdistanseflygninger. Uniformene til piloter og kabinpersonale er designet av Moods of Norway i samarbeid med Norwegian. 

- Vi er svært godt fornøyd med de flotte uniformene Moods har designet til pilotene og de kabinansatte på våre langdistanseflygninger. Designet er nytt og moderne, og jeg ser virkelig fram til vi får vist dem frem når flygningene våre starter. Moods har – i likhet med oss – satset i et internasjonalt marked og vi ser begge betydningen av å kunne profilere oss på en måte som kanskje skiller seg litt ut, også internasjonalt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian. Uniformene vil være i bruk allerede på de første flygningene som starter 30. mai.

Stor ære
- Det er en stor ære å få lov til sette vårt preg på Norwegians nye internasjonale satsning med våre «happy clothes». Gjennom designet ønsker vi å tilføre noe av det karakteristiske, glade Moods of Norway- designet gjennom detaljer og farger, sier Simen Staalnacke og Peder Børresen, designere og gründere av Moods of Norway.

Design i tråd med Dreamlinerinteriør
Uniformene er designet i tråd med interiøret i Norwegians nye Boeing 787 Dreamliner som skal brukes på langdistanserutene. Tanken bak designet har vært å lage et elegant og spennende antrekk. Klassisk marineblått går igjen som hovedfarge gjennom hele kolleksjonen, og kombineres med Moods of Norways karakteristiske rutemønster, samt røde og hvite detaljer basert på Norwegians farger. De lyseblå nyansene er hentet fra Dreamlinerens interiør. 

Damekolleksjonen har elegante skjørt og cape-jakker. Innsideforet på jakker, skjørt og «trench coats» er dekorert med illustrasjoner som henter inspirasjon fra Stryn, hjemstedet til Moods of Norway. Uniformene har flere glade detaljer som ”coffee” og ”tea” på jakkeermer og ”come fly with me” brodert på innsiden av jakkekraver, samt sjekklister på sokker og på innsiden av bukser. På sokkene oppfordres det til følgende: ”remember: toothbrush, be on time, buckle up, know your exits, enjoy the flight, have fun”.

Bilder av uniformene er vedlagt.

For mer informasjon, kontakt:
Norwegian: Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel: 45 45 60 12
Moods of Norway: Liv Greben, tel: 95 79 79 29

Emner

Kategorier


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med 331 ruter til 120 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika og Midtøsten. I mai 2013 starter selskapet også langdistanseflygninger til USA og Asia. Norwegian fraktet  nærmere 17,7 millioner passasjerer i 2012. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 000 ansatte. Norwegian har 73 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013).  Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en av de mest moderne flåtene i Europa.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway