Gå videre til innhold
Norwegian Reward vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram

Pressemelding -

Norwegian Reward vinner internasjonal pris for beste fordelsprogram

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er kåret til flybransjens beste fordelsprogram i Europa og Afrika under prestisjetunge Freddie Awards. Fordelsprogrammet gikk også av med seieren i kategoriene beste kundeservice og beste markedskampanje. Freddie Awards er blant reiselivsbransjens internasjonalt mest anerkjente prisutdelinger.

Norwegian stakk av med Freddie Awards i kategoriene «Årets fordelsprogram», «Beste kundeservice» og «Beste markedskampanje» for Europa og Afrika. Norwegian var nominert i hele seks kategorier. Freddie Awards er den største internasjonale prisutdelingen for fordelsprogrammer innen reiselivsbransjen, og seremonien gikk av stabelen i Washington D.C. i USA.

– Det er stor stas å vinne priser under Freddie Awards. Prisene er stemt frem av medlemmene våre, så dette er virkelig en anerkjennelse av vårt lojalitetsprogram. Vi jobber hele tiden for å tilby våre medlemmer størst mulig verdi i lojalitetsprogrammet og setter spesielt stor pris på at denne utmerkelsen kommer samtidig som vi i disse dager lanserer vårt fornyede Reward-program, sier May Haukedahl Wilson, direktør for Norwegian Reward.

Nye fordeler og større fleksibilitet for Norwegian Reward-medlemmer

Nå fornyes Norwegian Reward med samme formål som tidligere – å gi Norwegians passasjerer en billigere og enda mer sømløs flyreise. Opptjening av CashPoints og fordeler utgjør fortsatt kjernen i programmet. Jo oftere Reward-medlemmer velger å fly med Norwegian, jo flere fordeler får de. De som flyr ekstra ofte vil fremover få enda flere fordeler å velge mellom.

– Medlemmene våre har sagt at fordelene de selv kan velge mellom er blant de viktigste godene i Reward-programmet. I tillegg til større fleksibilitet ved valg av fordeler, kan medlemmer nå også velge gratis håndbagasje som en fordel, sier Haukedahl Wilson.

Norwegian Reward har vunnet «Årets program» på Freddie Awards, hovedprisen i Europa & Afrika-kategorien, fire ganger tidligere. I 2020 vant Reward i kategorien «Beste kampanje» for adventskalenderen, samt «Beste kundeservice» og «Beste lojalitetskredittkort». Gjennom årene har Reward også vunnet flere andre priser.

Les mer om alle Norwegians priser her.


Et tydelig fornøyd Norwegian Reward-team tok imot prisene for beste lojalitetsprogram, beste kundeservice og beste markedskampanje. Fra venstre: Hollie Rebollo Morten, May Haukedahl Wilson og Christer Buen.

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway