Open skies
Følg Norwegian

Norwegian fikk storkontrakt med Visma

Pressemelding   •   des 23, 2009 10:58 CET

Norwegian har inngått avtale om forlengelse av samarbeidet med Visma Advantage AS og deres kunder på flyreiser. Avtalen har en verdi på 250 millioner kroner og gjelder fra 1. januar 2010 med inntil 3 års varighet.

”Dette er en viktig kontrakt, både for Visma Advantages sine kunder og Norwegian. Fokus på stadig forbedring av forretningsproduktet med økte frekvenser, trådløst nett på flyplassene og etter hvert om bord, samt mange nye fly på vei inn gjør at flere og flere forretningsreisende velger Norwegian. At vi i tillegg greier å holde kostnadene våre nede gir oss samtidig muligheten til å gi våre kunder uslåelig lave snittpriser i forretningsmarkedet. Vi skal nå i fellesskap sørge for at Visma Advantages kunder sparer mye penger på sine reiser”, sier Lars Sande, salgsdirektør i Norwegian.

- ”I Visma har vi vektlagt Norwegians lave priser og gode service overfor forretningsmarkedet. Dette vil være en svært god avtale for våre kunder – og vi er glade for å kunne videreføre det gode samarbeid vi har med Norwegian, sier Lars-Erik Jacobsen, COO Visma Advantage”.

Kontaktperson:

Lars Sande, salgsdirektør, tel +47 91 17 91 52

Vedlagte filer

PDF-dokument