Gå videre til innhold
Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge, utviklingsminister Nikolai Astrup og konsernsjef i Norwegian, Bjørn Kjos
Camilla Viken, generalsekretær i UNICEF Norge, utviklingsminister Nikolai Astrup og konsernsjef i Norwegian, Bjørn Kjos

Nyhet -

Utviklingsminister Nikolai Astrup roser Norwegians partnerskapsmodell med UNICEF

I mer enn ti år har UNICEF vært Norwegians viktigste partner innenfor samfunnsansvar. Utviklingsminister Nikolai Astrup fikk oppleve samarbeidet på nært hold da han ble med på Årets viktigste flyvning til Tsjad i forrige måned. – Jeg håper andre bedrifter lar seg inspirere, sier han. 

- Partnerskapsmodellen UNICEF og Norwegian har valgt, er en av mange måter å bidra i utviklingsarbeidet, og jeg håper andre bedrifter lar seg inspirere, sier utviklingsminister Nikolai Astrup. 

Se video om samarbeidet. 

FNs bærekraftsmål er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. FNs bærekraftsmål består av 17 mål som skal fungere som en felles global retning for land, næringsliv og sivilsamfunn. Norwegian jobber mot flere av disse målene, men et spesielt fokus er mål nummer 17: «Samarbeid for å nå målene».

Sammen med passasjerer og dedikerte Norwegian-kolleger har selskapet samlet inn millioner av kroner og hjulpet flere hundre tusen barn over hele verden. Siden 2014 har Norwegian utført fem humanitære flyvninger med UNICEF til Den sentralafrikanske republikk (2014), Jordan (2015), Mali (2017), Jemen (2017) og Tsjad (2018).

Se vår nettside for mer informasjon: www.norwegian.no/unicef

Emner

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00
Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Pressekontakt Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway