Open skies
Følg Norwegian

Norwegian Reward inngår samarbeid med Flybussen

Nyhet   •   sep 05, 2017 15:24 CEST

Flybussen er blitt Norwegians nye samarbeidspartner med rutenettverk som dekker store deler av landet.

Nå tilbyr Norwegian Reward reisende på Flybussen muligheten til å tjene 6 % CashPoints på bussbilletten.

CashPoints vil kunne opptjenes på alle ruter som opereres av Flybussen i Norge, inkludert ruter i Oslo. Opptjening av CashPoints er kun mulig ved kjøp av billetter på flybussen.no.

- Vi ønsker å tilby attraktive fordeler til våre medlemmer og vi ser at Flybussen er en veldig god samarbeidspartner da deres rutenettverk dekker store deler av landet. Opptjening av CashPoints med Flybussen er nok et tilbud som gjør det enklere å spare CashPoints som du kan bruke til å betale hele eller deler av din neste flyreise med, sier direktør for Norwegian Reward, Brede Huser.

Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian for passasjerer som ønsker å reise billigere og bedre. Medlemmer kan tjene CashPoints på blant annet flyreiser, hotell, dagligvarer, strøm, forsikring og i mer enn 150 nettbutikker.

Spar med familien
Tidligere i år lanserte Norwegian Reward Familiekonto som gjør det mulig for familier å spare CashPoints sammen i én og samme konto.Dette gjør det enklere å bruke alle familiemedlemmers opptjente CashPoints ved kjøp av en reise.

Om Norwegian Reward: Norwegian Reward har 6 millioner medlemmer globalt. Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere, tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoint-opptjening ved kjøp innen reise, mobil, bredbånd, strøm, forsikring, boligalarm og en rekke andre produkter og tjenester.

For mer informasjon besøk www.norwegianreward.com. Fordelsprogrammet er helt gratis.