Gå videre til innhold
Norwegian lanserer direkterute til Longyearbyen fra Oslo

Nyhet -

Norwegian lanserer direkterute til Longyearbyen fra Oslo

Oppstart 1. mars i 2013.

Norwegian fortsetter å lansere ruter til spennende destinasjoner og kan nå friste med en ny direkterute mellom Oslo lufthavn Gardermoen til Svalbard lufthavn Longyearbyen.

Fra 1. mars 2013 vil Norwegian tilby tre ukentlige direkteflyvninger fra Gardermoen til Longyearbyen. Norwegian vil fly mellom Oslo og Longyearbyen på mandager, onsdager og fredager.

Svalbard, som er det nordligste stedet i verden det er mulig å fly rutefly til, er et øyrike av isbreer, fantastiske fjell, eventyrlig natur, dype fjorder og isbjørn. Det er på grunn av stor etterspørsel fra passasjerer som ønsker å besøke Svalbard at Norwegian har besluttet å lansere denne direkteruten.

Norwegians nye rute til Svalbard vil sørge for konkurranse og billigere billetter for de reisende.

Billetter legges ut for salg torsdag 4. oktober.

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Emner

Kategorier

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway