Open skies
Følg Norwegian

Hit dro Norwegian-passasjerene i juli

Nyhet   •   aug 10, 2012 10:37 CEST

Vestlendingene velger Alicante, østlendingene foretrekker Nice, mens trønderne helst drar til Dubrovnik eller Antalya. Se oversikten over de fem mest populære reisemålene fra Oslo, Sandefjord, Stavanger, Bergen og Trondheim i juli.

Norwegian rapporterte tidligere i uken trafikktall for juli, med ny passasjerrekord. Over 1,8 millioner reiste med selskapet, det høyeste noen sinne i en enkelt måned.  Destinasjoner ved Middelhavet er desidert mest populære blant de reisende, med 700 000 passasjerer i juli. Men de regionale forskjellene er merkbare. I Stavanger og Bergen er Alicante og Malaga mest attraktivt, mens fra Oslo og Sandefjord er Nice på topp. Reisende fra Trondheim foretrekker Dubrovnik og Antalya. 

Mest populære ruter fra Stavanger: Alicante, Malaga, Nice, Dubrovnik og Split

Mest populære ruter fra Bergen: Alicante, Malaga, Split, Dubrovnik og Nice

Mest populære ruter fra Oslo Gardermoen: Nice, Alicante, Malaga, Barcelona, Split og Dubrovnik

Mest populære ruter fra Trondheim: Dubrovnik , Antalya, Split, Alicante og Malaga

Mest populære ruter fra Sandefjord Torp: Nice, Palma, Antalya, Malaga og Alicante

Suksess med nye ruter
Med 1800 flere avganger enn i juli i fjor har selskapet i årets sommerprogram fått plass til en rekke spennende nye destinasjoner som har blitt mottatt over all forventing. Den første direkteruten på over 30 år fra Oslo til Andenes i Vesterålen har gått med stort sett fulle fly i hele juli. Nykommeren Oslo-Reykjavik, har også vært en stor suksess. Det samme har Korsika og Menorca. I vår utvidet Norwegian sin satsning på Sandefjord lufthavn Torp. Etterspørselen her har vært god, og spesielt nå i juli har direkteruten til Evenes vært en vinner.