Open skies
Følg Norwegian

Stine Steffensen-Børke ny markedsdirektør i Norwegian

Pressemelding   •   sep 01, 2010 09:39 CEST

Stine Steffensen-Børke (41) er ansatt som markedsdirektør i Norwegian. Steffensen-Børke har bred erfaring innenfor markedskommunikasjon og merkevarebygging. Hun kommer fra stillingen som leder for kommunikasjonsstrategi i Telenor Norge og begynner i Norwegian i dag 1. september.

- Jeg er svært tilfreds med å få Stine med på laget vårt. Hun har bred erfaring og kunnskap innenfor et område som er meget viktig for Norwegian. Våre ulike markedsaktiviteter, både i Norden og internasjonalt, har en meget sentral plass i selskapet, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian. Markedsdirektøren rapporterer til kommersiell direktør.

Stine Steffensen-Børke har til sammen 15 års erfaring fra markedsarbeid i Helly Hansen og Telenor. De siste 10 årene har hun arbeidet i Telenor, og har blant annet vært leder for djuice Norge og leder for markedskommunikasjon og kommunikasjonsstrategi i Telenor Norge. I Norwegian skal Stine lede markedsavdelingen og ha ansvar for merkevaren og markedsføringen av Norwegian i hjemmemarkedet og internasjonalt.

Steffensen-Børke er bacheloriInternational Marketing og master i Professional Communication fra NMH/OHH (Norges markedshøyskole) og University of Western Sydney, Sydney Australia.

Kontaktperson:

Daniel Skjeldam, telefon 90742073.

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (238 ruter og 93 destinasjoner pr juli 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 52 fly i flåten (juli 2010). Selskapet får levert til sammen 70 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Vedlagte filer

PDF-dokument