Open skies
Følg Norwegian

Sandefjord Torp får to nye Norwegian-ruter

Pressemelding   •   nov 28, 2013 12:30 CET

Norwegian markerer tre års tilstedeværelse på Sandefjord Torp ved å lansere to nye ruter, til Barcelona og Dubrovnik, med oppstart våren 2014. I tillegg økes frekvensen og sesongen forlenges på eksisterende ruter.

Norwegian lanserer nye ruter, utvider sommersesongen og øker antall avganger på eksisterende flygninger når selskapet markerer tre år på Sandefjord Torp. Barcelona og Dubrovnik er nye destinasjoner på rutekartet fra Torp. Fra 3. april lanserer Norwegian to ukentlige avganger mellom Torp og den spanske storbyen ved Middelhavet. Fra 6. mai flyr Norwegian mellom Torp og feriebyen Dubrovnik i Kroatia en gang i uka.

Strandbyen Antalya i Tyrkia har vært den mest populære Norwegian-ruta fra Torp i lang tid. I perioden mai til september øker antall ukentlige avganger fra en til to, slik at enda flere får mulighet til å fly direkte og komfortabelt til Tyrkia neste år. De som ønsker å nyte feriedager på Tenerife kan også glede seg, for sesongen utvides til å omfatte perioden april til og med oktober.

Billettene er i salg fra i dag til en startpris på 299 kroner.

Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: tlf. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.