Open skies
Følg Norwegian

​Presseinvitasjon: Norwegian lanserer ny klima- og miljøstrategi

Pressemelding   •   sep 14, 2020 11:49 CEST

Norwegians konsernsjef Jacob Schram.

Norwegians styre har vedtatt en rekke og konkrete mål for å redusere CO2-utslipp og bidra til en mer bærekraftig luftfart fram mot 2030. Norwegians konsernsjef Jacob Schram presenterer torsdag selskapets nye bærekraftstrategi for pressen og andre interessenter. Norwegians bærekraftsjef, Anders Fagernæs, deltar også på presentasjonen.

Tid: Torsdag 17. september fra klokken 09.00 til 10.00.

Sted: Hos Norwegian i Oksenøyveien 3 på Fornebu.

Lenke: Send inn spørsmål og se presentasjonen her.

Etter presentasjonen vil det være mulig å stille spørsmål i plenum. Spørsmål kan også sendes inn via lenken over. For journalister er det satt av tid til å intervjue Schram og Fagernæs. For å kunne ivareta godt smittevern, ber vi om at alle som ønsker å delta fysisk gir beskjed senest onsdag 16. september kl. 12 ved å sende e-post til press@norwegian.com med navn, medium/virksomhet og telefonnummer.

Vel møtt!

Om Norwegian
Historien om Norwegian begynte for over 27 år siden. Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Norwegian har blitt en sentral aktør i internasjonal luftfart. Først med kortdistanseruter i Europa og senere med langdistanseruter til og fra USA, Asia og Sør-Amerika. Norwegian har i dag en moderne og drivstoffeffektiv flåte bestående av Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og fem år på rad har passasjerene stemt frem Norwegian som verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter. I tillegg er Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for selskapets produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube