Open skies
Følg Norwegian

Presseinvitasjon: Norwegian inviterer til presentasjon av tallene for andre kvartal 2020

Pressemelding   •   aug 25, 2020 10:37 CEST

Norwegian Boeing 737-800.

Norwegian Air Shuttle ASA legger frem tallene for andre kvartal og første halvår 2020 fredag 28. august. Konsernsjef Jacob Schram og finansdirektør Geir Karlsen vil være tilgjengelige for pressen etter presentasjonen.

Når: Fredag 28. august 2020 kl. 08.30.

Hvor: Felix Konferansesenter, Bryggetorget 3, Aker Brygge, Oslo.

Påmelding (kun presse): På grunn av smittevernhensyn må journalister og fotografer være forhåndspåmeldt. Send navn, telefonnummer og e-postadresse til press@norwegian.com. Gi også beskjed om det er ønskelig med et kort 1-1-intervju etter at presentasjonen er ferdig.

Presentasjonen kan også følges på nett her: https://www.norwegian.no/om-oss/selskapet/investor-relations/

Om Norwegian
Historien om Norwegian begynte for over 27 år siden. Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Norwegian har blitt en sentral aktør i internasjonal luftfart. Først med kortdistanseruter i Europa og senere med langdistanseruter til og fra USA, Asia og Sør-Amerika. Norwegian har i dag en moderne og drivstoffeffektiv flåte bestående av Boeing 787 Dreamliner- og Boeing 737-fly.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og fem år på rad har passasjerene stemt frem Norwegian som verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter. I tillegg er Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for selskapets produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube