Open skies
Følg Norwegian

Norwegians tilbud til kunder med premium-billett blir enda bedre

Pressemelding   •   sep 08, 2014 09:06 CEST

Norwegian tilbyr nå tilgang til lounge og oppgradert ombordservice til kunder med premium-billett på langrutene.

Norwegian oppgraderer nå servicen for passasjerer med premium-billett på langrutene mellom Europa og USA og Asia. Dette innebærer en rekke nye fordeler, som adgang til lounge i Oslo, Stockholm, København, Bangkok, Los Angeles og London, samt enda bedre service om bord.

- Vi er opptatt av å gjøre reisen så enkel og behagelig som mulig for våre passasjerer, og det er derfor gledelig at vi nå kan imøtekomme ønsket fra mange av våre reisende med premium-billett om å få adgang til lounge før avgang og et bredere servicetilbud om bord, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Norwegian har sju 787 Dreamliner med plass til 291 passasjerer, hvorav 32 større og mer komfortable seter i den fremre delen av kabinen.  Norwegian har 17 langdistanseruter mellom Europa og USA og Asia.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon, 815 11 816

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 96 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.