Open skies
Følg Norwegian

Norwegian Reward vinner internasjonal pris

Pressemelding   •   apr 29, 2016 09:59 CEST

Norwegians lojalitetsprogram, Norwegian Reward, vant i natt norsk tid pris for «Beste nykommer» under prestisjetunge Freddie Awards i Las Vegas. Millioner av reisende over hele verden har stemt fram Norwegian Reward.

Norwegian Reward vant den gjeve prisen «Beste nykommer» under nattens Freddie Awards. Lojalitetsprogrammet kom også på andre plass i kategorien «Årets beste lojalitetsprogram – Europa og Afrika», bak KLM/Air France, men foran både Lufthansa og SAS.

- Det er fantastisk at lojale passasjerer verden over har kåret Norwegian Reward til det nest beste lojalitetsprogrammet i Europa og Afrika, samt beste nykommer. Freddie Awards er en viktig internasjonal bransjekåring og vi ser på dette som en bekreftelse på at Norwegian Reward er et godt tilbud til alle, uavhengig av hvor mye man reiser. Nesten én av seks Norwegian-passasjerer er nå medlem, og vi vil fortsette å utvikle nye produkter og tjenester som skal komme våre lojale passasjerer til gode, sier sjef for Norwegian Reward Brede Huser.

Norwegian Reward har nå nådd mer enn fire millioner medlemmer, fordelt på vel en fjerdedel nordmenn mens de øvrige kommer fra Norwegians internasjonale rutenett. I 2015 lanserte Norwegian Reward en rekke nye kundefordeler, noe som har gjort fordelsprogrammet enda mer fleksibelt for medlemmene. Hver gang medlemmer flyr eller bestiller hotell eller leiebil med utvalgte leverandører tjener de CashPoints. Disse kan brukes til å bestille nye flybilletter med en gang – helt uten restriksjoner.

Om Norwegian Reward:
Hver gang man bestiller en reise med Norwegian, eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Dersom man i tillegg bruker kredittkort fra Bank Norwegian kan man tjene CashPoints på alt man handler (1% CashPoint på alle kjøp). Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk: https://no.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet er helt gratis.

Les mere om Freddie Awards her:
http://freddieawards.com/history/

Kontaktperson:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 26 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube