Open skies
Følg Norwegian

Norwegians langruter: 750 000 passasjerer har reist til USA og Thailand fra Oslo lufthavn

Pressemelding   •   jan 27, 2016 15:17 CET

I dag feirer Norwegian at 750 000 passasjerer har benyttet seg av selskapets langruter fra Oslo lufthavn siden lanseringen i 2013. Reisende fra Oslo lufthavn kan i dag velge mellom åtte Norwegian-ruter til USA og Asia.

Norwegian ønsker i dag langdistansepassasjer nummer 750 000 fra Oslo lufthavn velkommen om bord

- At hele 750 000 passasjerer har valgt å fly med det desidert mest miljøvennlige flyselskapet fra Oslo lufthavn til USA og Thailand er viktig å markere. Våre langdistanseruter har blitt veldig godt mottatt over hele verden, og ikke minst i Norge. Dette viser at passasjerene setter pris på billige billetter, direkteruter, god service og nye, mer miljøvennlige Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

- I løpet av få år vil vi ha en langdistanseflåte med 38 Dreamlinere, så de reiselystne kan bare glede seg til flere spennende direkteruter fremover, sier Ramdahl.

Norwegian overrasket i dag passasjer nummer 750 000 på Oslo Gardermoen. Vinneren er Tim Johansson som sammen med sin kjæreste Kristin Østlund var på vei til Fort Lauderdale. De to vant to gratis billetter til en valgfri destinasjon i USA eller Asia.

- Dette var litt av en overraskelse. Nå skal vi først til Fort Lauderdale på en deilig ferie, så dette gavekortet må kanskje brukes på en skikkelig storbyferie til New York eller San Fransisco. Det er så mange spennende destinasjoner at det er vanskelig å velge. Tusen takk, sa Johansson.

Langdistanseoperasjonen ble lansert i 2013, da den første flyvningen gikk fra Gardermoen til JFK-flyplassen i New York. I dag tilbyr selskapet åtte ruter mellom Oslo og USA/Asia, og totalt 38 interkontinentale ruter fra selskapets internasjonale baser.

Norwegians langdistanseruter fra Oslo Gardermoen:

Oslo (OSL) – New York (JFK): Fire avganger i uken

Oslo (OSL) – Los Angeles (LAX): En/to avganger i uken

Oslo (OSL) – Oakland (OAK): To avganger i uken

Oslo (OSL) – Fort Lauderdale (FLL): To avganger i uken

Oslo (OSL) – Orlando (MCO): En avgang i uken

Oslo (OSL) – Boston (BOS): En/to avganger i uken (fra april)

Oslo (OSL) – San Juan (SJU): En avgang i uken

Oslo (OSL) – Bangkok (BKK): To avganger i uken


For mer informasjon:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube