Gå videre til innhold
Norwegians halehelter får nytt design

Pressemelding -

Norwegians halehelter får nytt design

Norwegian feirer i år 20-årsjubileum og som en del av feiringen får heltene som pryder flyhalen nytt design.

– Vi er veldig glade for å vise frem det første flyet med nytt design. Haleheltene har vært med oss fra 2002, og menneskene som preger flyene er godt kjent og vekker stort engasjement hos våre kunder. Det nye designet er en del av selskapets jubileumsfeiring i år, sier Christoffer Sundby, konserndirektør for marked, salg og kundeservice i Norwegian.

Haleheltene har vært med fra starten i 2002, og felles for dem alle er at de er mennesker som har vært banebrytende innen sitt fagfelt, og deres bragder har vært med på å forme den norske og nordiske identiteten. En moderne illustrasjon i rødt, hvitt og blått erstatter dagens bilde, og det er lagt til detaljer som også sier noe om heltenes virke og liv.

Wenche Foss er den første halehelten i ny drakt, og snart følger Max Manus, Anne Cath. Vestly, Gidsken Jakobsen med flere. Av de andre nordiske heltene er Greta Garbo, Knud Rasmussen og Minna Canth blant de første med nytt design.

Den nye illustrasjonen inneholder flere detaljer enn bildet det erstatter. Eksempelvis kan man i Wenche Foss sin illustrasjon se Nationaltheatret i bakgrunnen, mens det på Gidsken Jacobsen er lagt til et fly. Med Max Manus dukker slottet og Nordmarka opp.

Norwegian har i sommer omkring 70 fly i ordinær rutetrafikk, og øker dette til omkring 80 for sommeren 2023. Flyene vil i tur og orden påføres nytt design av selskapets tekniske avdeling.

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway