Gå videre til innhold
Norwegians første flygning til Fort Lauderdale har tatt av

Pressemelding -

Norwegians første flygning til Fort Lauderdale har tatt av

Norwegians langdistanseflyvninger til Fort Lauderdale (FLL) er i gang. Fredag ettermiddag tok selskapets tredje og splitter nye 787 Dreamliner av fra København Lufthavn og satte kursen mot FLL. Norwegians første avgang til FLL fra Oslo finner sted på lørdag ettermiddag, mens første fly fra Stockholm er på søndag. 

Det var invitert til amerikansk-kubansk fest på Københavns Lufthavn i dag da Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos ønsket passasjerer velkommen om bord selskapets første flyvning til Fort Lauderdale i Florida. Det er også Norwegians aller første langdistanserute fra København. Passasjerene fikk gleden av å oppleve selskapets tredje og splitter nye 787 Dreamliner, som ble levert tidligere denne uken (se video her).
 
Bjørn Kjos markerte begivenheten med å klippe den røde snoren og erklære ruten åpen like før Dreamlineren satte kursen mot Fort Lauderdale.

”Det er en milepæl at vi nå kan åpne vår første langdistanserute fra København og ønske de første danske passasjerene velkommen om bord. Våre ruter fra Oslo og Stockholm har også blitt godt mottatt og nå gleder vi oss til å fly skandinaver direkte til Florida i våre splitter nye Dreamlinere,” sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

”Der er all grunn til å ønske Norwegian til lykke med den første av foreløpig tre interkontinentale ruter fra København. Rutene til USA skaper nye reisemuligheter, vekst og arbeidsplasser i Danmark,” sier Thomas Woldbye, administrerende direktør i Københavns Lufthavn.

Flere lanseringer i denne ukenNorwegians første flyvning til Fort Lauderdale fra Oslo finner sted på lørdag ettermiddag, mens første flyvning mellom Stockholm og Fort Lauderdale er på søndag.

Kontakt for pressen:

Norwegians pressetelefon: + 47 815 11 816

Emner

Tags


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 413 ruter til 125 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 3 500 ansatte. Norwegian har 80 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,6 år (per mars 2013). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. I 2013 ble Norwegian kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Pressekontakt

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00
Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Pressekontakt Markedsrelaterte henv: marketing@norwegian.com

Relatert materiale

Norwegian

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway