Open skies
Følg Norwegian

Norwegian vant tre priser under Grand Travel Awards

Pressemelding   •   jan 14, 2016 23:26 CET

Norwegian vant tre priser under Grand Travel Awards i Oslo torsdag kveld. Norwegian ble kåret til årets beste europeiske flyselskap og beste flyselskap innenriks. I tillegg ble administrende direktør Bjørn Kjos kåret til årets toppleder.

- Vi takker reisebyråene for anerkjennelsen og for at de kårer Norwegian til det beste flyselskapet i Europa og innenriks i Norge. Først og fremst vil jeg takke alle som reiser med oss og våre flinke medarbeidere i Norwegian som alltid gjør sitt ytterste for å gi våre passasjerer en god reiseopplevelse. Prisene viser at våre passasjerer setter pris på god service, spennende destinasjoner, billige billetter og nye, komfortable fly, sier administrerende direktør for Norwegian, Bjørn Kjos.

Norwegian mottok fem internasjonale kundepriser i 2015, blant annetSkyTrax-prisenefor beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter. Selskapet ble også rangert som det mest drivstoffeffektive transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT).

Kontaktpersoner:

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen tlf.45 45 60 12 

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube