Open skies
Følg Norwegian

Norwegian vant to priser under Grand Travel Awards

Pressemelding   •   jan 13, 2017 07:40 CET

Norwegian vant to priser under Grand Travel Awards i Oslo torsdag kveld. Norwegian ble tildelt Publikumsprisen og ble kåret til årets beste europeiske flyselskap.

I går kveld samlet reiselivsbransjen seg i Oslo for å hedre prisvinnerne av Grand Travel Awards. Det er reisebyråene som har stemt frem sine favoritter på den årlige prisutdelingen, mens kundene har stemt på vinneren av Publikumsprisen.

- Det betyr mye for oss å bli tildelt Publikumsprisen. Passasjerene våre betyr alt for oss og vi er veldig takknemlige for denne anerkjennelsen. Samtidig er vi stolte over at reisebyråene har kåret Norwegian til det beste flyselskapet i Europa. Dette hadde ikke vært mulig uten Norwegians dyktige medarbeidere som alltid gjør sitt ytterste for å gi våre passasjerer en god reiseopplevelse. Disse anerkjennelsene viser at våre passasjerer setter pris på god service, spennende destinasjoner, billige billetter og nye, komfortable fly, sier Norwegians salgsdirektør, Lars Sande.

Norwegian mottok flere internasjonale kundepriser i 2016, blant annet Skytrax-prisene for beste lavprisselskap i Europa og beste lavprisselskap på langruter.

Kontakt for presse:
Norwegians pressetelefon: 815 11816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube