Open skies
Følg Norwegian

Norwegian vant internasjonal pris for verdens beste WiFi om bord

Pressemelding   •   sep 18, 2012 09:24 CEST

I natt norsk tid vant Norwegian den prestisjetunge Passenger Choice Awards 2012 for sitt internett om bord. Norwegian konkurrerte mot store internasjonale flyselskaper som Virgin America, Emirates, Oman Air og Gulf Air. Det er passasjerene selv om har kåret Norwegians fly-nett til det beste i verden. Prisen ble delt ut i Long Beach i California, USA.

Prisen er et bevis på at Norwegians satsning på gratis internett har blitt lagt merke til langt utenfor Skandinavias grenser. Spesielt gledelig er det at det er passasjerene selv som har kåret selskapet til best i verden i denne kategorien.

Norwegian har i dag en flåte på 46 nyere Boeing 737-800 som er utstyrt med gratis internett. Norwegians totale flyflåte har en gjennomsnittsalder på under 5 år, noe som gjør den til en av de aller mest moderne i Europa. Alle de nye flyene i Norwegians flåte skal ha internett i løpet av neste år.

Les mer om Passenger Choice Awards her

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (296 ruter og 114 destinasjoner per juni 2012). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet  nærmere 16 millioner passasjerer i 2011. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 64 fly i flåten (per juni 2012). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly  og vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter om få år.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.