Open skies
Følg Norwegian

Norwegian vant avtale med Statens Vegvesen

Pressemelding   •   sep 01, 2017 11:36 CEST

Norwegian har inngått en avtale med Statens Vegvesen om innenriksflygninger i Norge. – Vi tar dette som et tydelig tegn at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande. 

Avtalen, som gjelder for to år med mulighet for to år forlengelse, betyr at Norwegian er Vegvesenets eneste leverandør av flyreiser på strekningene Oslo-Stavanger, Oslo-Bergen og Oslo-Trondheim. I tillegg er Norwegian foretrukket leverandør på flygninger mellom Oslo og Kristiansand; Haugesund; Ålesund; Molde; Bodø; Evenes, og mellom Bergen og Stavanger.

– Dette er en viktig kontrakt for Norwegian og vi setter stor pris på at Statens Vegvesen har valgt oss som foretrukket leverandør på et så stort antall innenriksruter for sine ansatte. Dette tar vi som et tydelig tegn at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande.

Med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år har Norwegian en av de yngste og grønneste flyflåtene i verden. Nye fly er vinn-vinn for passasjerenes komfort, prisene, miljøet og for selskapets kost. I tillegg tilbyr Norwegian gratis WiFi på de fleste flyvningene i Europa.
 
Avtalen med Statens Vegvesen har en verdi på 150 millioner kroner i avtaleperioden og har oppstart 1. september 2017.


Kontaktperson:

Salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande, tlf. 911 79 152

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube