Open skies
Følg Norwegian

Norwegian vant avtale med NAV

Pressemelding   •   apr 19, 2016 08:48 CEST

Norwegian har vunnet den nye kontrakten med NAV om innenriksflygninger i Norge. - Vi tar dette som et tydelig tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

- Det betyr mye for oss at NAV velger Norwegian som leverandør av innenriks flyreiser for sine ansatte, og vi tar dette som et tydelig tegn på at de setter pris på et kvalitetsprodukt til en lav pris. Vi ser at stadig flere virksomheter gjennomgår sin reisepolicy for å redusere kostnadene uten at det går utover kvaliteten, sier salgsdirektør Lars Sande i Norwegian.

Avtalen har trådt i kraft og gjelder for fire år. Kontrakten omfatter Norwegians rutenett i Norge og har en verdi på opp mot 100 millioner kroner.

Kontaktperson:

Salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande, tlf. 911 79 152

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 26 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube