Open skies
Følg Norwegian

Norwegian utvider i Sverige med Stockholm-Malmø

Pressemelding   •   okt 14, 2010 13:15 CEST

Norwegian fortsetter å lansere nye ruter i Sverige. 2. desember skal selskapet begynne å fly innenriks på ruten Stockholm-Malmø. Norwegian vil fly tre daglige avganger på hverdager og to i helgene mellom de to byene. Til våren øker antall daglige avganger til seks.

- For å være en konkurransedyktig aktør og et godt alternativ både for forretnings- og fritidsreisende er det viktig med et omfattende rutenett. Den siste tiden har vi ekspandert kraftig i Sverige med en rekke nye utenlandsruter, og nå er det viktig å befeste vår posisjon i det svenske innenriksmarkedet med flygninger på en av Sveriges største innenriksruter. Vi ser et stort potensiale i ruta Stockholm-Malmø og er sikre på at Norwegians inntog vil føre til lavere priser og et bedre tilbud til de reisende, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

Positive til Norwegian

- Det er gledelig at et så ekspansivt flyselskap som Norwegian velger å fly fra Malmø. At nok et flyselskap velger å trafikkere ruta Malmø-Stockholm kommer våre reisende til gode som nå får enda flere innenriksavganger å velge mellom, sier Peter Weinhandl, flyplassjef ved Malmø Airport.

Kontaktperson:

Presseansvarlig Åsa Larsson + 46 735 22 22 42

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det tredje største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (239 ruter og 94 destinasjoner pr september 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 53 fly i flåten (oktober 2010). Selskapet får levert til sammen 73 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.