Gå videre til innhold
Norwegian til topps i nok en internasjonal kåring

Pressemelding -

Norwegian til topps i nok en internasjonal kåring

Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap under årets World Travel Awards. Prisen ble delt ut på Sardinia i går kveld.  – Utmerkelsen betyr mye for oss og det er takket være våre engasjerte og fantastiske medarbeidere at vi har fått denne prisen, sier Norwegians administrerende direktør Bjørn Kjos.


Utmerkelsen er den syvende prisen Norwegian har mottatt det siste året. World Travel Awards er en av reiselivsbransjens mest anerkjente priser og i løpet av 2014 har over 650 000 stemmer blitt avgitt fra representanter i reiselivsbransjen.

- Denne utmerkelsen betyr mye for oss – ikke bare for Norwegian som flyselskap, men også for våre engasjerte og dedikerte medarbeidere som skal ha æren for at vi har fått denne prisen. Hver dag gjør de sitt ytterste for våre reisende. Prisen «Europas beste lavprisselskap» beviser at nye fly, hyggelig service og lave priser verdsettes høyt, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Det er en stor ære å tildele prisen «Europas beste lavprisselskap» til Norwegian for første gang, sier Graham Cooke, president i World TravelAwards.

– Europa et av de mest konkurranseutsatte markedene i verden, så denne prisen henger svært høyt.

Syvende prisen på et år
Dette er den syvende prisen Norwegian har mottatt det siste året: Tre Passenger Choice Awards i kategoriene “Best in region: Europe”, “Best Inflight Connectivity and Communications” og “Best Single Achievement Award”; to SkyTrax Awards i kategoriene “Europas beste lavprisselskap” og “Beste lavprisselskap på langruter”; en pris fra AirlineRatings.com i kategorien “Europas beste lavprisselskap”, i tillegg til gårsdagens pris.

Om World Travel Awards
World Travel Awards ble etablert i 1993 og er en av de mest anerkjente prisutdelingene i reiselivsbransjen. I løpet av 2014 ble over 650 000 stemmer samlet fra representanter i reiselivsbransjen for å anerkjenne de beste aktørene i bransjen. Les mer om prisen her. http://www.worldtravelawards.com/

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Emner

Kategorier


Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway