Open skies
Følg Norwegian

Norwegian største europeiske flyselskap på Facebook

Pressemelding   •   aug 12, 2010 09:09 CEST

Med over 68 500 fans er Norwegian det største av de europeiske flyselskapene på Facebook. På de neste plassene følger Lufthansa med drøye 66 500 fans og KLM med litt over 63 500 fans.

Norwegian satte nylig ny rekord i antall passasjerer for tredje måned på rad, men også på nettet setter selskapet rekorder. Flyselskapets Facebook-side dro nylig fra Lufthansa og KLM i antall fans, og dermed er Norwegian det største europeiske flyselskapet på Facebook. I dag har Norwegian over 68 500 fans.

Facebook-siden ble opprettet i 2009 og har gradvis vokst til å bli et samlested der Norwegian snakker med kundene og kundene snakker med hverandre. Siden brukes flittig i Norwegians dialog med kundene om planlegging av nye ruter og generelle kundeservicespørsmål. Norwegian underholder også sine fans med konkurranser, bilder og nyheter, med mer.

Stort engasjement

- Vi har veldig god dialog med våre kunder på Facebook, og vi får mange nyttige tips og ideer gjennom denne uvurderlige kanalen. Noen av de mest trofaste tilhengerne våre svarer faktisk på Norwegians vegne og gir gode råd og tips om alt fra bagasjeregler til avgangstider og flytyper. Det er imponerende å se hvor engasjerte og kunnskapsrike våre kunder er, sier kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian.

Amerikanske Southwest Airlines er det største flyselskapet i verden på Facebook med 902 000 medlemmer.

Kontaktperson:

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen, tlf 45 45 60 12

Følg Norwegian på Facebook her.

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (238 ruter og 93 destinasjoner pr juli 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 52 fly i flåten (juli 2010). Selskapet får levert til sammen 70 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.