Open skies
Følg Norwegian

Norwegian starter flygninger fra Torp

Pressemelding   •   aug 26, 2010 08:58 CEST

Norwegian har besluttet å starte flygninger fra Sandefjord lufthavnTorp, og markerer oppstarten med ukentlig direkteflygning til Alicante.

- Det er veldig hyggelig å komme med nyheten om at vi starter å fly fra Torp. Det er en ny milepæl for Norwegian når vi nå begynner å fly fra Sandefjord lufthavn Torp. Vi er glade for den gode mottakelsen på flyplassen og ser fram til samarbeidet, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Berømmer Norwegian

Ledelsen på Sandefjord lufthavnTorp berømmer Norwegian for å ha jobbet raskt og effektivt for at flyplassen skulle få beholde den nedlagte Alicante-ruten.

- Det er svært gledelig at vi endelig kan ønske Norwegian velkommen til Torp. Markedet har hatt et sterkt ønske om at ruten til Alicante skulle opprettholdes. Det vil derfor bli tatt godt i mot at Norwegian har klart å tilpasse sitt ruteprogram slik at de kan operere denne ruten fra Torp allerede fra og med 6. november. For Sandefjord Lufthavn AS er det også en milepæl at Norwegian nå etablerer seg hos oss. Vi håper dette blir starten på et langt og mer omfattende samarbeid til glede for begge parter og for de reisende i vår region, sier administrerende direktør Alf-Reidar Fjeld ved Sandefjord Torp lufthavn.

Norwegian vil benytte seg av nye og mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly på ruten mellom Torp og Alicante, som starter lørdag 6. november.

Kontaktpersoner Norwegian:

Kommersiell direktør, Daniel Skjeldam, tlf 907 42 073.
Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik, tlf 489 94 440

Kontaktpersoner Sandefjord lufthavn Torp:

Administrerende direktør Alf-Reidar Fjeld: tlf 911 85 826

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (238 ruter og 93 destinasjoner pr juli 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 52 fly i flåten (juli 2010). Selskapet får levert til sammen 70 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Vedlagte filer

PDF-dokument