Open skies
Følg Norwegian

Norwegian signerer avtale med Helse-Norge

Pressemelding   •   mar 31, 2016 08:37 CEST

Norwegian har signert avtale med alle regionale helseforetak i Norge. Avtalen innebærer at Norwegian er førstevalg ved pasientreiser på 13 av de viktigste innenriksrutene i Norge.

- Vi er veldig godt fornøyd med at Helseforetakene har valgt Norwegian for et betydelig antall pasient- og tjenestereiser, ikke minst på en viktig rute som Oslo – Bergen. Vi tar dette som et tegn på at de verdsetter et sikkert kvalitetsprodukt til en lav pris, sier salgsdirektør i Norwegian Lars Sande.

Eierdirektør i Helse Nord, Hilde Rolandsen, sier at gode betingelser har stor betydning.

- Lavest mulig reisekostnader og stor fleksibilitet er svært viktig både for våre pasientreiser og våre tjenestereiser, understreker Rolandsen

Norwegian er førstevalg på følgende ruter: Oslo - Bergen, Oslo – Ålesund, Oslo - Molde, Oslo – Haugesund, Stavanger – Bergen, Bergen – Trondheim, Oslo – Kristiansand – Oslo – Alta, Oslo – Bodø, Trondheim – Tromsø, Oslo – Kirkenes, Oslo – Bardufoss og Oslo – Svalbard.

Avtalen trer i kraft 1. april og gjelder for fire år. Helseforetakene flyr innenlands i Norge for ca. 350 millioner kroner årlig.

Kontaktperson:
Salgsdirektør i Norwegian, Lars Sande, tlf. 911 79 152

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube