Open skies
Følg Norwegian

Norwegian satser videre i USA: Lanserer nye ruter mellom USA og Karibia

Pressemelding   •   jun 25, 2015 15:05 CEST

Norwegians internasjonale satsing fortsetter - nå også med nye ruter mellom USA og Karibia. I vinterhalvåret vil selskapet fly fra Boston, Baltimore/ Washington og New York, til de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique. Norwegian tilbyr nå 31 direkteruter fra USA. Bare fra  New York (JFK) tilbyr Norwegian hele sju direkteruter og er dermed det største utenlandske flyselskapet i New York målt i antall destinasjoner.

- Vi lanserte våre første USA-flygninger for to år siden og responsen fra amerikanske reisende på våre lave priser og nye, mer miljøvennlige fly har vært fantastisk. Det er derfor en glede å kunne lansere nye, eksotiske ruter mellom det amerikanske fastlandet og de karibiske øyene Guadeloupe og Martinique, sier administrerende direktør Bjørn Kjos.

- Satsingen i USA vil fortsette, både med nye rutelanseringer og etablering av flere amerikanske baser, fortsetter Kjos.

De nye rutene vil også gi Norwegians passasjerer fra Europa en gylden mulighet til å kombinere en storbyferie i New York med en eksotisk ferie i Karibia. Norwegian tilbyr allerede direkteruter fra de skandinaviske hovedstedene og London til de karibiske øyene Puerto Rico og St Croix, i tillegg til mange andre destinasjoner i USA. Les mer her.

Det er Norwegians nye Boeing 737-800-fly med gratis WiFi som skal benyttes på disse rutene. Norwegian er det eneste flyselskapet som tilbyr gratis WiFi mellom USA og Karibia.

En spennende mulighet for Norwegians piloter og kabinansatte i Europa
Norwegians piloter og kabinansatte i Europa vil få mulighet til å jobbe ved selskapets midlertidige baser i Guadeloupe og Martinique i vintermånedene. Rekruttering av piloter og kabinpersonale til de to basene vil begynne umiddelbart. Kapteiner, styrmenn og kabinansatte fra Norwegians Europa-virksomhet (Norden, Storbritannia og Spania) som har mulighet til å være på et utenlandsopphold i fire måneder oppfordres til å søke.

Ruteinformasjon
Norwegians nye ruter mellom USA og Karibia vil starte opp i begynnelsen av desember med totalt 14 ukentlige avganger: tre ukentlige flygninger fra New York (JFK) til både Guadeloupes Pointe-à-Pitre International Airport (PTP) og Martinique Aimé Césaire International Airport (FDF).

Norwegian vil også fly to ganger i uken fra Baltimore/Washington International Thurgood Marshall Airport (BWI) og Boston Logan International Airport (BOS) til Guadeloupe og Martinique.

Om Martinique og Guadeloupe
Martinique og Guadeloupe tilhører den franske delen av Karibia. Begge øyene er fransk territorium og dermed en del av EU. Språket er fransk og valutaen euro. Øyene er betraktet som to av de vakreste i området med fantastiske strender, regnskog og vulkanske fjell. Øyenes franske identitet innebærer at alt fra flyplasser og veier til hoteller og restauranter holder EU-standard. Begge øyene har hyppige båt- og flyavganger til naboøyene St. Lucia, Dominica, St. Barts og St. Martin.

Kontakt for pressen:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen: +47 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på fire år. Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.