Open skies
Følg Norwegian

Norwegian satser fra regionene med 10 nye direkteruter til Las Palmas

Pressemelding   •   jul 10, 2012 10:00 CEST

Norwegian lanserer direkteruter fra 10 nordiske flyplasser og øker det eksisterende rutetilbudet til den populære ferieøya Gran Canaria.

Fra slutten av oktober og begynnelsen av november vil Norwegian tilby ti nye direkteruter til Las Palmas.

Nordmenn har nå sjansen til å fly direkte til Las Palmas fra Ålesund, Evenes, Haugesund, Rygge og Tromsø. Disse avgangene er ukentlige og billettsalget har allerede begynt. 

Norwegian kan også tilby soltørste svensker tre nye direkteruter til Las Palmas i vinter fra Karlstad, Malmö og Umeå. Dette er Norwegians første rute fra Karlstad. I tillegg har Norwegian besluttet å lansere ukentlige flyvninger til Las Palmas fra Billund i Danmark og Oulu i Finland. Disse billettene blir lagt ut for salg i dag.

Populært reisemål

Flere og flere velger Gran Canaria som feriedestinasjon i løpet av de kalde vintermånedene. Øya tilbyr alt fra kultur, flotte shoppingmuligheter, et rikt utvalg av restauranter, uteliv, og ikke minst flotte strender. Gran Canaria har mange hoteller i ulike prisklasser som gjør det svært enkelt for reisende å sette sammen sin egen reise.  

For Norwegian er det viktig å tilby direkteruter til spennendende destinasjoner fra regionene. Las Palmas er en destinasjon som allerede er veldig populær og de nye vinterrutene vil gjøre det enklere for de som bor i regionene å fly direkte til sol og varme i vinter.

Flere ukentlige avganger

I tillegg til de nye rutene, vil Norwegian også øke med én ukentlig avgang til Las Palmas fra Torp, Bergen, Trondheim og Stavanger, til to ukentlige direkteruter. Norwegian vil også øke med to direkteruter fra Oslo, slik at det til sammen blir åtte ukentlige avganger fra hovedstaden. Stockholm øker fra tre til fire ukentlige avganger, mens København øker fra tre til fem ukentlige avganger til Las Palmas.

Det er de nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-flyene med gratis WiFi som skal fly passasjerene til Las Palmas i vinter.

Kontaktperson:

Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf 45 45 60 12.

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (296 ruter og 114 destinasjoner per juni 2012). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet  nærmere 16 millioner passasjerer i 2011. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 64 fly i flåten (per juni 2012). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly  og vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter om få år.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.