Open skies
Følg Norwegian

Norwegian samler inn penger til UNICEF i 35 000 fots høyde

Pressemelding   •   okt 01, 2010 09:36 CEST

Norwegian slår et slag for alle barn i hele verden mandag 4. oktober. Selskapet arrangerer en innsamlingsaksjon for UNICEF der alle fly som tar av fra Oslo Lufthavn Gardermoen blir utstyrt med hver sin UNICEF-bøsse som totalt 53 kabinansatte får i oppdrag å fylle. Målet er å samle inn 100 000 kroner.

- Det er viktig at vi i Norwegian gjør en god innsats slik at flest mulig barn i hele verden kan få den hjelpen de trenger. Dette er vår mulighet til å bidra med litt ekstra til en svært god sak, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Innsamlingsaksjonen arrangeres i forbindelse med UNICEFs fadderaksjon på TVNorge, ”UNICEF Humorkveld”, der Bjørn Kjos er en av gjestene.

Håper på stor giverglede

- Vi er kjempeglade for at vår partner Norwegian hjelper oss med å nå fram til flere. Jeg håper Norwegians passasjerer lar seg inspirere til å gi et beløp under innsamlingen om bord, sier generalsekretær Kjersti Fløgstad i UNICEF Norge.

Norwegian samarbeider med UNICEF gjennom et såkalt signaturpartnerskap. Norwegian støtter UNICEF blant annet i form av innsamlingsaksjoner og reisestøtte, og de ansatte i Norwegian gir sin årlige julegave til organisasjonen.

”UNICEF Humorkveld” sendes på TVNorge mandag 4. oktober klokken 20.30.

Kontaktperson:

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. +47 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (239 ruter og 94 destinasjoner pr september 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 52 fly i flåten (september 2010). Selskapet får levert til sammen 73 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.