Open skies
Følg Norwegian

Norwegian Reward runder fem millioner medlemmer

Pressemelding   •   des 19, 2016 10:00 CET

Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward har nå rundet fem millioner medlemmer. Fordelsprogrammet får mer enn 4000 nye medlemmer hver dag og er nå det største i Norden.

Norwegian Reward har vokst med én million medlemmer bare siden april 2016, noe som tilsvarer mer enn 4000 nye medlemmer per dag. Det er utviklingen av medlemsfordeler som har bidratt til veksten, spesielt i Norge, hvor programmet har over 1,4 millioner medlemmer. Norwegians ekspansjon i Spania, Storbritannia og USA har også ført til en høy medlemsvekst i disse markedene.

Norwegian Reward introduserer jevnlig nye fordeler til sine medlemmer og nye muligheter til å tjene CashPoints. Fordelsprogrammet har en rekke eksterne partnere både nasjonalt og internasjonalt som gjør det mulig å tjene CashPoints på dagligvarer, mobilabonnement, strøm, bredbånd og i mer enn 150 nettbutikker via Reward eShop.

- Å nå fem millioner medlemmer er en milepæl. Vi skal fortsette å ekspandere og introdusere nye samarbeidspartnere slik at medlemmene våre får enda bedre muligheter til å tjene CashPoints, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Over halvparten av CashPoints opptjent av fordelsprogrammets medlemmer har blitt tjent via Norwegian Rewards partnere. Bare i år har medlemmene tjent nok CashPoints til å kjøpe mer enn én million innenriksreiser med Norwegian.

Om Norwegian Reward:
Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints som kan brukes til å betale for flybilletter. Medlemmer som flyr ofte får en ekstra fordel hver sjette reise; alt fra gratis fast track eller gratis setereservasjon til høyere CashPoints-opptjening eller gratis bagasje. Det er også mulig å koble Norwegian Rewards profil opp mot ett Bank Norwegian kredittkort som er gratis og gir 1% CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra Cashpoints når man bestiller leiebil, hotell og andre tjenester. For mer informasjon, vennligst besøk: https://no.norwegianreward.com/. Bonusprogrammet er helt gratis.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube