Gå videre til innhold
Norwegian Reward lanserer kredittkort i USA

Pressemelding -

Norwegian Reward lanserer kredittkort i USA

Norwegian Reward inngår nå et nytt kredittkortsamarbeid med en av USAs ledende banker for kredittkort, Synchrony, og Mastercard. Målet med det nye kredittkortet er å tilby et enda bedre lojalitetsprogram i et av Norwegians viktigste markeder.

- Dette er et viktig ledd i vår internasjonale strategi. USA er et stort og viktig marked for oss, og ved å tilby et eget Norwegian Reward-kredittkort for amerikanske reisende tar vi nå lojalitetsprogrammet til et nytt nivå. Synchrony er en solid partner og et av USAs ledende kortselskaper, og sammen kan vi tilby våre lojale medlemmer unike fordeler og nye måter å tjene CashPoints på. Det nye Norwegian Reward-kortet vil komme både nye og eksisterende medlemmer til gode, sier Brede Huser, sjef for Norwegian Reward.

Norwegian Reward har vokst raskt globalt og i USA de siste årene. Nylig nådde Reward 10 millioner medlemmer globalt, noe som tilsvarer 5000 nye medlemmer daglig og tre medlemmer i minuttet. Norwegian Reward har i dag 1,4 millioner medlemmer i USA.

Amerikanske reisende utgjør over halvparten av alle passasjerene på Norwegians transatlantiske ruter, og antallet er økende. USA er nå markedet med aller høyest omsetning, etterfulgt av Norge, Spania og Storbritannia. 

- Innovasjon og teknologi er svært viktig for oss i Synchrony og for Norwegian. Nå ser vi frem til å bidra til lojalitetsprogrammets videre vekst, sier Tom Quindlen, konsernsjef i Synchrony.

- Reiselivsbransjen fortsetter å utvikle seg og for oss er det viktig å tilby innovative produkter og tjenester. Vi gleder oss til å tilby unike fordeler til reiselystne amerikanere sammen med Norwegian og Synchrony, sier Linda Kirkpatrick, EVP Merchants & Acceptance for Mastercard.

Fordelsprogrammet har mottatt ni priser siden oppstarten i 2007, blant annet for «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under prestisjetunge Freddie Awards i USA tre år på rad.

Om Norwegian Reward:
Hver gang man bestiller en flyreise med Norwegian eller benytter tjenester fra Norwegian Reward sine partnere tjener man CashPoints. Disse kan blant annet benyttes til å betale for flybilletter, Fast Track, setereservasjon, bagasje eller billettendringer. Medlemmer som flyr ofte, får også en ekstra fordel for hver sjette reise. Det er også mulig å koble sin Norwegian Reward-profil opp mot et gratis Bank Norwegian-kredittkort, noe som gir CashPoints på alle varekjøp. Med Norwegian Reward får man også tilgang til en rekke andre fordeler som rabatter og ekstra CashPoints når man bestiller leiebil, hotell, guidede turer og flyplass-lounger og andre tjenester. Fordelsprogrammet er helt gratis.

For mer informasjon om Norwegian Reward, besøk: https://no.norwegianreward.com/

For mer informasjon om Norwegian Reward-kortet, besøk: https://www.norwegian.com/us/norwegian-reward/credit-card

Emner


Norwegian er et av de største lavprisselskapene i verden med over 37 millioner reisende i 2018. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, USA og Sør-Amerika. Norwegian har en flyflåte på rundt 170 fly med en gjennomsnittsalder på 3,8 år og er blant de mest moderne og miljøvennlige flyselskapene i verden. Norwegian har for andre gang blitt kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax seks ganger. Norwegian har rundt 11 000 dedikerte medarbeidere. 

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Pressesjef +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway