Open skies
Følg Norwegian

Norwegian og Star Tour inngår ny storavtale

Pressemelding   •   okt 31, 2011 08:35 CET

Norwegian og Star Tour fortsetter det gode samarbeidet og inngår en ny stor avtale for vintersesongen 2011/2012. Norwegian skal fly Star Tours nordiske kunder til Egypt og Kanariøyene. Avtalen er verdt over 200 millioner norske kroner, en kraftig økning sammenlignet med forrige vintersesong.

- Star Tour er en meget viktig kunde for oss og vi er glade for å kunne utvide samarbeidet og blant annet inkludere flygninger fra København og Helsinki, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian. I Norge kommer flyvningene til å gå fra Oslo-Gardermoen, Bergen, Stavanger, Trondheim, Haugesund og Ålesund.

- TUI Nordic er et foretak som vokser mest i den nordiske reisebransjen, samtidig som vi går mot et rekordår. Det utvidede samarbeidet med Norwegian styrker oss ytterligere det kommende året, gjennom et bedre flytilbud, god komfort og service for våre kunder, sier Christian Clemens, adm dir for TUI Nordic.

- Vi gleder oss til å videreføre og utvide samarbeidet med Norwegian. Det betyr blant annet at vi kan satse enda sterkere på distriktene og at vi fortsetter å øke andelen morgenfly og helgeavganger, sier administrerende direktør i Star Tour, Christian Lunde.

- Vi innledet et større samarbeid med Star Tour sist vintersesong, og vi har nå i fellesskap jobbet målrettet med å sy sammen et attraktivt flyprogram. I vinter vil dessuten Star Tours kunder kunne benytte Norwegians gratis WiFi om bord som vi installerer på stadig flere fly. Innen årsskiftet vil mer enn halvparten av Norwegians flyflåte ha bredbånd, sier Skjeldam.

Kontaktpersoner:
Norwegian:
Kommersiell direktør Daniel Skjeldam, tel + 47 907 42 073
Presseansvarlig, Åsa Larsson, tel +46 735 22 22 42

Star Tour:
Adm. Direktør, Christian Lunde, tel: + 47 907 73 280

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (261 ruter og 100 destinasjoner per juli 2011). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 13 millioner passasjerer i 2010. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 59 fly i flåten (per juli 2011). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly og får levert 78 fly direkte fra Boeing-fabrikken fram mot 2018. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Vedlagte filer

PDF-dokument