Open skies
Følg Norwegian

Norwegian og Magne Furuholmen med musikksamarbeid i lufta

Pressemelding   •   sep 25, 2014 08:00 CEST

Unge, talentfulle musikere skal bli mer synlige om bord i Norwegians fly. Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med tidligere a-ha-medlem Magne Furuholmen og hans produksjonsselskap Voxwatch. Neste uke markeres lanseringen av samarbeidet med en konsert om bord på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen med artisten Tini.

- Viktig for artistene at Norwegian tar ansvar
- Unge talenter har fått dårligere kår med kraftige nedskaleringer i plateselskapene den siste tiden, noe jeg tror kan bli katastrofalt for unge artister framover. Da er det viktig og særdeles hyggelig at et selskap som Norwegian tar ansvar. Gjennom samarbeidet med Norwegian vil mange flere få øynene opp for nye artister, sier Magne Furuholmen.

Målet med samarbeidet er å introdusere Norwegians passasjerer for nye artister løpende og gi de reisende en annerledes opplevelse om bord. Musikk vil bli spilt under ombordstigning og passasjerer vil kunne lese mer om artistene i nMagazine og på skjermene om bord. I tillegg vil de få muligheten til å laste ned musikk og videoer via Norwegians WiFi-portal.

Fra og med oktober vil Norwegians passasjerer bli bedre kjent med den norske artisten Tini (Tini Flaat Mykland), tidligere deltaker av «The Voice». Hennes album, Undo My Heart, slippes 3. oktober, og Norwegians passasjerer vil være noen av de første til å høre låter fra det nye albumet.

Konserten om bord vil finne sted på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen 2. oktober kl. 13.20 og billetter kan kjøpes her.

Kontaktpersoner for presse:
Astrid Mannion, Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, tel. 466 32010
Atle Bøckmann, Voxwatch, tel. 915 38717

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.