Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norwegian og Magne Furuholmen med musikksamarbeid i lufta

Unge, talentfulle musikere skal bli mer synlige om bord i Norwegians fly. Selskapet har inngått en samarbeidsavtale med tidligere a-ha-medlem Magne Furuholmen og hans produksjonsselskap Voxwatch. Neste uke markeres lanseringen av samarbeidet med en konsert om bord på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen med artisten Tini.

- Viktig for artistene at Norwegian tar ansvar
- Unge talenter har fått dårligere kår med kraftige nedskaleringer i plateselskapene den siste tiden, noe jeg tror kan bli katastrofalt for unge artister framover. Da er det viktig og særdeles hyggelig at et selskap som Norwegian tar ansvar. Gjennom samarbeidet med Norwegian vil mange flere få øynene opp for nye artister, sier Magne Furuholmen.

Målet med samarbeidet er å introdusere Norwegians passasjerer for nye artister løpende og gi de reisende en annerledes opplevelse om bord. Musikk vil bli spilt under ombordstigning og passasjerer vil kunne lese mer om artistene i nMagazine og på skjermene om bord. I tillegg vil de få muligheten til å laste ned musikk og videoer via Norwegians WiFi-portal.

Fra og med oktober vil Norwegians passasjerer bli bedre kjent med den norske artisten Tini (Tini Flaat Mykland), tidligere deltaker av «The Voice». Hennes album, Undo My Heart, slippes 3. oktober, og Norwegians passasjerer vil være noen av de første til å høre låter fra det nye albumet.

Konserten om bord vil finne sted på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen 2. oktober kl. 13.20 og billetter kan kjøpes her.

Kontaktpersoner for presse:
Astrid Mannion, Kommunikasjonsrådgiver i Norwegian, tel. 466 32010
Atle Bøckmann, Voxwatch, tel. 915 38717

Emner

Kategorier


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway