Open skies
Følg Norwegian

Norwegian øker rutetilbudet med daglige avganger mellom Oslo og Palma

Pressemelding   •   apr 05, 2016 09:56 CEST

Norwegian øker antallet ruter til og fra Palma de Mallorca etter sterk vekst i etterspørselen. Økningen innebærer daglige turer mellom Oslo og Palma i sommermånedene.

Etter sterk vekst i Spania og betydelig økning i etterspørselen, øker Norwegian antallet ruter mellom Palma og Oslo, København, Stockholm og Gøteborg. Kapasiteten øker med 20 prosent fra samme periode i fjor.

- Spania er et viktig og raskt voksende marked for Norwegian. Palma er et populært reisemål, og vi ser frem til å kunne tilby enda flere avganger å velge mellom, slik at de reisende får større fleksibilitet, ikke minst i sommerhalvåret, sier kommersiell direktør i Norwegian Thomas Ramdahl.

Palma er hovedstaden på Mallorca og er en variert, spennende destinasjon som har mye å by på. Soling og bading er et trekkplaster for mange, men byen har også et rikt kunst- og kulturtilbud. I tillegg til fantastiske strender har også øya Mallorca mye å by på for reisende som ønsker en mer aktiv ferie på sykkel eller til fots i fjell og daler.

Stadig flere reisende fra Spania velger Norwegian, ikke minst på turer til USA via Skandinavia. Flere avganger mellom Palma og Skandinavia bidrar til enda flere muligheter for videreforbindelser i Norwegians store rutenett.

Det nye ruteprogrammet:

Fra 1. juni tilbyr Norwegian sju ukentlige avganger mellom Oslo og Palma, og i perioden 19. juni til 13. august tilbyr selskapet 10 ukentlige avganger.

Norwegian tilbyr ruter mellom Palma og Oslo, Bergen, Stavanger, Stockholm, Gøteborg, København, Ålborg, Helsinki og London.

Norwegian har i dag 13 spanske destinasjoner på rutekartet: Palma de Mallorca, Alicante, Barcelona, Madrid, Malaga, Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, Bilbao, Murcia, Menorca og Ibiza.

Kontaktperson:

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube