Open skies
Følg Norwegian

Norwegian med ytterligere to nye ruter fra Rygge til Spania

Pressemelding   •   jul 11, 2012 11:28 CEST

Norwegian lanserer to nye ruter fra Moss Lufthavn Rygge til Malaga og Alicante til høsten. Selskapet lanserte nylig også en direkterute fra Rygge til Las Palmas.

Norwegian fortsetter å lansere nye ruter til varmere strøk og kan nå friste med flere direkteflygninger til Spania. Fra 31. oktober vil Norwegian tilby to ukentlige avganger fra Rygge til både Malaga og Alicante.

Stor etterspørsel
Det har vært stor etterspørsel fra reisende i Østfold-regionen og omliggende områder. Nå vil det bli enda enklere å komme seg til sol og varme for en rimelig pris i vinter.

Den 30. oktober vil Norwegian også begynne å fly fra Gøteborg til Alicante to ganger i uken.  

Alicante, som ligger på Costa Blanca, er et svært populært reisemål for nordmenn. Kysten består av vakre strender og klimaet er behagelig med en snittemperatur vinterstid på 15 grader.

På Spanias sørkyst ligger Malaga, som er den største byen på Costa del Sol. Fra Malaga er det kort vei til kjente ferieområder som Marbella, Granada og Sevilla.

Øker eksisterende ruter
Responsen på eksisterende ruter til Malaga og Alicante er så god at selskapet øker antall ukentlige avganger i hele Norden. På Gardermoen vil rutene til begge destinasjoner øke til seks ukentlige avganger.

De nye rutene fra Rygge til Alicante og Malaga vil ha avganger på lørdager og onsdager. Billetter legges ut for salg 13. juli.

Kontaktperson:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf 45 45 60 12.

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (296 ruter og 114 destinasjoner per juni 2012). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet  nærmere 16 millioner passasjerer i 2011. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 64 fly i flåten (per juni 2012). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly  og vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter om få år.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.