Open skies
Følg Norwegian

Norwegian med nye «øyhopper»-ruter til sommeren

Pressemelding   •   des 08, 2011 14:11 CET

Norwegian slipper i dag direkteruter til de greske øyene Lefkas og Kefalonia, som lenge har vært etterspurt av «øyhoppere» i Hellas. Norwegian starter også rute til Menorca og Køln, i tillegg til de 34 nye destinasjonene som nylig ble lansert.

- Det er gledelig for oss å kunne lansere ytterligere fire nye ruter i neste års sommerprogram, slik at våre kunder i Norge nå får totalt 20 nye ruter å velge mellom, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

- Spesielt gledelig er det å etterkomme alle ønskene vi har fått om typiske «øyhopper» -destinasjoner. Vi har hatt stor pågang både i form av e-poster og Facebook-kampanjer, så vi vet det er mange som blir glade over denne nyheten, sier Skjeldam.

Første direkterute fra Norden til Menorca

Samtidig med rutene til Hellas lanseres også Menorca og Køln som nye reisemål på Norwegian-kartet. Direkteruta til Menorca er den første noensinne fra Norden. Åpningen av Køln medfører at dagens flygninger til Düsseldorf flyttes til Køln fra mars 2012.

- Køln har en sentral beliggenhet og har en god kombinasjon av ferie og forretningstrafikk, blant annet en rekke større messer gjennom året, sier Skjeldam.

Oslo - Køln
Oppstart 25. mars, med 3 ukentlige avganger på tirsdag, torsdag og søndag. Helårsrute.

Oslo - Menorca
Oppstart 27. juni, med 1 ukentlig avgang på onsdager i perioden 27. juni til 18. august.

Oslo - Kefalonia (Hellas)
Oppstart 28. juni, med 1 ukentlig avgang på torsdager i perioden 28. juni til 18. august.

Oslo - Lefkas (Hellas)
Oppstart 24. juni, med 1 ukentlig avgang på søndager i perioden 24. juni til 18. august.

Billettsalget starter i dag torsdag.

Kontaktperson:

Kommunikasjonsrådgiver Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (297 ruter og 110 destinasjoner per november 2011). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 13 millioner passasjerer i 2010. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 500 ansatte. Norwegian har 61 fly i flåten (per november 2011). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige Boeing 737-800-fly og får levert 78 fly direkte fra Boeing-fabrikken fram mot 2018. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåter når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.