Open skies
Følg Norwegian

Norwegian med nye ruter og flere avganger fra Rygge

Pressemelding   •   aug 25, 2010 10:59 CEST

Norwegian oppretter nye direkteruter fra Rygge til Gran Canaria og Tenerife. Samtidig utvider flyselskapet antall avganger fra Rygge til Malaga og Alicante til to ukentlige.

– Vi flyr dit folk vil dra til en pris alle kan ha råd til, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

Norwegian kan friste med en rekke nye ruter og flere avganger i vinterprogrammet som legges ut i disse dager. Det kommer særlig Moss-Rygge til gode. I vinter er det mulig å komme seg fra Rygge til både Gran Canaria (fra 31. oktober) og Tenerife (fra 4. november). Rygge-Gran Canaria flys på søndager, mens Rygge-Tenerife flys på torsdager.

I tillegg til de nye destinasjonene Gran Canaria og Tenerife, øker antall avganger til Malaga og Alicante fra en til to ukentlige. Norwegian flyr Rygge-Malaga på onsdag og lørdag, mens Rygge-Alicante flys på tirsdag og lørdag.

Økt etterspørsel, flere ruter

- Vi utvider på Rygge fordi vi opplever økt etterspørsel fra reisende i Østfold-regionen. Det er hyggelig å kunne tilby våre passasjerer flere destinasjoner og avganger, og med et så variert og tilrettelagt rutetilbud skal det være enkelt å komme seg en tur til Spania i vinter til en rimelig pris, sier kommersiell direktør Daniel Skjeldam i Norwegian.

- Vi mener at introduksjonsprisen på 699 kroner til Tenerife og Gran Canaria er såpass attraktiv at mange vil benytte seg av tilbudet. Vi ser at Spania fremdeles er et populært reisemål for ferierende nordmenn, og Norwegians filosofi er å tilby reiser dit folk vil dra til en pris som alle har råd til, sier Skjeldam.

Splitter nye fly

Utvidelsen og økningen på Rygge er også et resultat av at Norwegian faser inn flere splitter nye miljøvennlige Boeing 737-800-fly som har plass til flere passasjerer.

- Med nye fly kan vi fly flere ruter med flere passasjerer, sier Skjeldam.

Nye ruter:

Rygge-Gran Canaria, avgang på søndager, pris fra 699 kr, første flygning er 31. oktober.

Rygge-Tenerife, avgang på torsdager, pris fra 699 kr, første flygning er 4. november.

Økning på eksisterende ruter:

Rygge-Malaga, to ukentlige avganger (onsdag og lørdag), pris fra 299 kr.

Rygge-Alicante, to ukentlige avganger (tirsdag og lørdag), pris fra 299 kr.

(I salg fra onsdag 25. august kl 14.00).

For ytterligere informasjon:

Daniel Skjeldam, kommersiell direktør, tlf +47 907 42 073.

Norwegian er Skandinavias største lavprisselskap og det fjerde største i Europa med direkteruter innenlands i Norge og til en rekke land i Europa, samt Nord-Afrika og Midtøsten (238 ruter og 93 destinasjoner pr juli 2010). Med lave priser og kundevennlige løsninger har selskapet hatt en sterk passasjervekst de siste årene. Norwegian fraktet 10,7 millioner passasjerer og omsatte for 7,3 milliarder kroner i 2009. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 2 000 ansatte. Norwegian har 52 fly i flåten (juli 2010). Selskapet får levert til sammen 70 nye fly av typen Boeing 737-800 i perioden 2008 – 2014. Norwegian vil ha en av Europas aller mest moderne og miljøvennlige flyflåte når de nye flyene er på plass.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.