Gå videre til innhold
Norwegian med ny direkterute fra Stavanger til Rhodos

Pressemelding -

Norwegian med ny direkterute fra Stavanger til Rhodos

Norwegian fortsetter å utvide ruteprogrammet for neste år, og åpner ny midtsommerrute mellom Stavanger og Rhodos. Dette er den andre ruten flyselskapet lanserer fra Stavanger neste sommer, etter Milano/Bergamo.

– Neste sommer flyr Norwegian 17 utenlandsruter fra Stavanger til populære reisemål i Europa. Rhodos er et evig populært reisemål for barnefamilier som ønsker seg en sole- og badeferie og for de som ønsker å utforske øyas kultur og natur, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Rhodos er et svært populært reisemål for nordmenn i sommersesongen. På den største av de greske øyene er det gode muligheter til å nyte strendene. Samtidig er øya stor nok til å utforskes enten med bil - eller sjøveien, for de som ønsker å nyte avslappende dager på dekk.

Den nye ruten mellom Stavanger og Rhodos starter 26. juni, og det blir én ukentlig avgang på onsdager til og med 14. august.

Med Rhodos på programmet, består Norwegians ruteprogram fra Stavanger av 17 utenlandsruter og to innenlandsruter.

Fra før flyr Norwegian mellom Stavanger og London Gatwick, København, Alicante, Malaga, Krakow, Barcelona, Palma/Mallorca, Manchester, Milano/Bergamo, Antalya, Split, Nice, Dubrovnik, Paris/Charles de Gaulle, Gran Canaria, Tenerife, Oslo og Bergen.

Her kan du søke etter billetter

Emner

Kategorier


Om Norwegian
Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, X, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway