Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer tre nye sommerruter

Pressemelding   •   jan 15, 2015 09:12 CET

Norwegian fortsetter å utvide rutenettet med nye destinasjoner og flere avganger til allerede populære reisemål. Nye ruter i perioden april til oktober er Stockholm – Korsika (Bastia), Madrid – Nice og London – Kafalonia (Hellas). Størst økning i antall avganger fra Oslo.

Norwegian fortsetter å ekspandere med nye ruter og flere avganger på eksisterende ruter. I perioden april til oktober, får reisende i Stockholm-området flere muligheter til å komme seg til den vakre middelhavsøya Korsika når ny direkterute til Bastia på nordøstkysten lanseres i april. Fra før flyr Norwegian mellom Stockholm om Ajaccio, på øyas vestkyst. Madrid – Nice og London - Kefalonia er også nye direkteruter fra april. Kefalonia er en gresk ferieøy som har vært etterspurt av Norwegians kunder i London-området.

- Vi ser at de reisende setter pris på vårt store rutenett, lave priser, nye fly, gratis WiFi og hyggelige service om bord. Vi er glade for å kunne tilby enda flere destinasjoner og avganger til godt etablerte og populære reisemål, slik at våre reisende får enda flere valgmuligheter, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

Størst økning i antall avganger fra Oslo

I perioden april til oktober, øker også Norwegian antall ukentlige avganger på rutene Oslo – Olbia, Oslo – Antalya, Oslo – Palanga/Klaipeda, Oslo – Pristina, Oslo – Gdansk, Oslo – Riga, Trondheim – Split og Stockholm – Berlin.

Se Norwegians nettsider for detaljer om frekvens og rutetider.

Nye ruter:

Stockholm – Bastia, Korsika
En ukentlig avgang på lørdager med oppstart 25. april.

Madrid – Nice
To ukentlige avganger, på torsdager og søndager. Oppstart 29. mars

London – Kefalonia
En ukentlig avgang på lørdager med oppstart 18. april.

Kontakt for pressen
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 421 ruter til 129 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 102 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.