Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer tre nye langdistanseruter fra Paris til USA

Pressemelding   •   feb 19, 2016 09:59 CET

Norwegian lanserer nå tre nye langdistanseruter fra Paris til New York, Los Angeles og Fort Lauderdale. Dette er Norwegians første langdistanseruter fra den franske hovedstaden og første gang selskapet flyr fra Charles de Gaulle. Flygningene starter 29. juli.

Norwegian inntar Paris (CDG) med fire ukentlige avganger til New York (JFK), to ukentlige avganger til Los Angeles (LAX) og en ukentlig avgang til Fort Lauderdale (FLL). Dette blir Norwegians første ruter fra Charles de Gaulle-flyplassen. Selskapet flyr i dag til Orly-flyplassen fra flere skandinaviske byer.

Under tre år etter at Norwegians langdistansefly tok av for første gang, tilbyr selskapet 38 direkteruter mellom USA og Europa. Det er flere enn noe annet europeisk selskap.

- Vi ser fram til å kunne gi våre reisende muligheten til å fly mellom Paris og de amerikanske storbyene til en lav pris i splitter nye Dreamlinere. Opp mot 30 prosent av alle som flyr med Norwegian mellom USA og Europa er amerikanere, og nå får våre amerikanske kunder enda flere europeiske destinasjoner å velge mellom. Vi ser at interessen for lave priser mellom USA og Europa er svært stor og vårt mål er å øke tilbudet i takt med at flere fabrikknye Dreamlinere kommer inn i flåten, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegian ble i fjor kåret til det desidert mest drivstoffeffektive flyselskapet over Atlanteren av The International Council on Clean Transportation. Norwegians gjennomsnittlige flåtealder er i dag på 3,6 år, hvilket gjør den til en av de «grønneste» i verden.

Norwegians starter flere nye langruter våren 2016: Oslo – Boston, København – Boston, London – Boston og London – San Francisco. Besøk www.norwegian.no for mer informasjon.

Pressekontakt:

Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 45 45 60 12

Norwegian er det syvende største lavprisselskapet i verden med rundt 5500 ansatte. I dag opererer Norwegian godt over 400 ruter til mer enn 130 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på over 100 fly som frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet av The International Council on Clean Transportation (ICCT). Norwegian er verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer over hele verden i en ny kåring fra anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For tredje år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på FacebookTwitterInstagramLinkedIn og YouTube