Gå videre til innhold
Flere avganger på de mest populære rutene sommeren 2023
Flere avganger på de mest populære rutene sommeren 2023

Pressemelding -

Norwegian lanserer trafikkprogrammet for sommersesongen 2023

Norwegian har i dag åpnet for salg av i alt 239 ruter, hvorav 131 fra Norge, for sommersesongen 2023. Norwegian vil fortsette å fokusere på det nordiske kjernemarkedet samtidig som flyselskapet forbedrer tilbudet av ruter til populære by- og feriedestinasjoner i hele Europa.

¬–Vi er glade for å kunngjøre sommerprogrammet for neste år. Programmet vi nå presenterer, med et omfattende tilbud av ruter med hyppige avganger mellom byer i de nordiske landene og til populære destinasjoner i hele Europa, bidrar til at vi ytterligere styrker vår posisjon som et ledende flyselskap i Norden. Vi ser frem til en god og travel sommersesong i 2023, og til å kunne ønske våre passasjerer velkommen om bord igjen, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

I takt med at etterspørselen etter flyreiser har økt de siste to årene, har Norwegian gradvis økt størrelsen på flyflåten. I sommerhalvåret 2023 forventer Norwegian å operere med 85 fly. Det tilsvarer en økning på 15 fly fra sommeren 2022. Norwegian vil med den større flåten kunne tilby flere avganger på de mest populære rutene, og dermed øke fleksibiliteten for kundene når de skal planlegge sine reiser. I Norge gjelder dette på 131 ruter som inntil videre er en del av sommerprogrammet. Norwegian følger nøye med på etterspørselen etter flybilletter, noe som kan føre til at sommertrafikkprogrammet tilpasses for å ta høyde for denne.

–Jeg er svært fornøyd av at vi i takt med økt etterspørsel de siste årene også har kunnet øke kapasiteten tilsvarende. For å imøtekomme kundenes ønsker planlegger vi derfor igjen å øke tilbudet av avganger i sommerprogrammet 2023, sier Geir Karlsen, konsernsjef i Norwegian.

Totalt er 239 ruter til salg for sommersesongen 2023 på norwegian.com. Rutene fordeler seg som følgende i de nordiske landene:

Norge: 131 ruter
Danmark: 51 ruter
Sverige: 51 ruter
Finland: 17 ruter

Årsaken til at summen av rutene over ikke er lik 239 skyldes at enkelte ruter som går mellom to land er telt med i begge landene.

Emner


Om Norwegian
Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vårt vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for våre produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Kontakter

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Kun for presse: Tlf: 815 11 816 / E-post: press@norwegian.com

Pressekontakt Kundehenvendelser skal rettes til 815 21 815 eller norwegian.no/hjelp-og-kontakt/ Kundehenvendelser: Klikk her for kundeservice eller ring 815 21 815
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Senior kommunikasjonsrådgiver +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er det største norske flyselskapet, og et av Europas ledende lavprisselskaper med rundt 4500 ansatte. Selskapet tilbyr et omfattende rutenett mellom de nordiske landene og destinasjoner i Europa.

Siden oppstarten i 2002 har mer enn 300 millioner passasjerer fløyet med Norwegian. Norwegians viktigste oppgave har alltid vært å tilby rimelige flybilletter til alle og å la folk fly med mer valgfrihet på reisen.

Norwegian er en pådriver for bærekraftige løsninger og grønn omstilling i luftfarten. Selskapet har som mål å redusere CO2-utslippet med 45 prosent innen 2030. Derfor fornyer selskapet flyflåten, løfter frem bærekraftig flydrivstoff, reduserer og gjenvinner avfall og bruker vær- og vinddata for mer effektive flyvninger som sparer drivstoff. Norwegian ønsker å være det mest bærekraftige valget for passasjerene.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube.

Norwegian
Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway