Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer to nye USA-ruter

Pressemelding   •   apr 06, 2017 06:00 CEST

Norwegians globale vekst fortsetter med lansering av to nye ruter fra London til Seattle og Denver. 

- Vi er glade for å gi reisende på begge sider av Atlanteren enda flere direkteruter mellom kontinentene med våre nye ruter mellom London og Denver og London og Seattle. Det er stor etterspørsel etter Norwegians kvalitetsprodukt og lave priser mellom USA og Europa, og vi ser fram til å ønske enda flere velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl. 

I løpet av fire år med interkontinentale flygninger har fyllingsgraden i snitt ligget på godt over 90 prosent, noe som beviser at det er stor interesse for billige billetter mellom Europa og USA og Europa og Asia.

Lett å fly fra Norge
De nye rutene korresponderer godt med Norwegians avganger mellom Oslo og London, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av de nye rutetilbudene.

Norwegian-passasjerer kan i dag fly direkte fra Oslo til New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Orlando, San Francisco, Boston og Las Vegas i USA. Det store rutenettet i USA kombinert med Norwegians enveisbilletter, gir enda flere kombinasjonsmuligheter for reisende som ønsker å oppleve enda mer på sin USA-ferie. I tillegg tilbyr Norwegian direkterute mellom Oslo og Bangkok.

London Gatwick – Seattle Tacoma International Airport:
Norwegian vil fly fire ganger i uka (mandager, onsdager, fredager og søndager) mellom London og Seattle, med oppstart 17. september

London Gatwick – Denver International Airport:
Norwegian vil fly to ganger i uka (tirsdager og lørdager) mellom London og Denver, med oppstart 16. september

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube