Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer nye ruter til Orlando i Florida

Pressemelding   •   sep 16, 2014 09:15 CEST

Norwegian fortsetter å utvide langdistansenettet. Fra neste vår lanserer selskapet nye direkteruter mellom København og Orlando og London Gatwick og Orlando. Samtidig økes antall avganger på flere populære langruter. Fra neste vår øker Norwegian blant annet antall ukentlige avganger mellom Oslo og Los Angeles fra én til to. 

De nye direkterutene til Orlando i Florida blir den femte destinasjonen på langrutekartet fra København og den fjerde fra London Gatwick. Norwegian flyr allerede mellom Oslo og Orlando. I tillegg til de nye rutene, økes antall avganger på flere eksisterende langdistanseruter mellom Europa og USA.

– Vi er glade for å kunne tilby direktefly fra København og London til Orlando, samtidig som vi gir de reisende større fleksibilitet og flere valgmuligheter ved å øke antall avganger på eksisterende ruter. Orlando er et populært reisemål fra Oslo, så vi ser fram til å gi enda flere reisende muligheten til å besøke Florida, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

København - Orlando
Norwegian vil fly én gang i uken (mandager) mellom København og Orlando med oppstart 30. mars 2015.

London Gatwick (LGW) – Orlando (MCO)
Norwegian vil fly én gang i uken (lørdager) mellom London og Orlando med oppstart 4. april 2015.

Flere avganger mellom Europa og USA
Neste vår økes antall avganger mellom følgende destinasjoner: Oslo - Los Angeles øker fra én til to ukentlige avganger, Stockholm - San Francisco (Oakland) øker fra to til tre avganger i uken, London Gatwick - New York øker fra tre til seks avganger i uken, mens London Gatwick - Los Angeles øker fra to til fire avganger i uken.

Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 454 56 012

Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.