Gå videre til innhold

Pressemelding -

Norwegian lanserer nye ruter til Orlando i Florida

Norwegian fortsetter å utvide langdistansenettet. Fra neste vår lanserer selskapet nye direkteruter mellom København og Orlando og London Gatwick og Orlando. Samtidig økes antall avganger på flere populære langruter. Fra neste vår øker Norwegian blant annet antall ukentlige avganger mellom Oslo og Los Angeles fra én til to. 

De nye direkterutene til Orlando i Florida blir den femte destinasjonen på langrutekartet fra København og den fjerde fra London Gatwick. Norwegian flyr allerede mellom Oslo og Orlando. I tillegg til de nye rutene, økes antall avganger på flere eksisterende langdistanseruter mellom Europa og USA.

– Vi er glade for å kunne tilby direktefly fra København og London til Orlando, samtidig som vi gir de reisende større fleksibilitet og flere valgmuligheter ved å øke antall avganger på eksisterende ruter. Orlando er et populært reisemål fra Oslo, så vi ser fram til å gi enda flere reisende muligheten til å besøke Florida, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl i Norwegian.

København - Orlando
Norwegian vil fly én gang i uken (mandager) mellom København og Orlando med oppstart 30. mars 2015.

London Gatwick (LGW) – Orlando (MCO)
Norwegian vil fly én gang i uken (lørdager) mellom London og Orlando med oppstart 4. april 2015.

Flere avganger mellom Europa og USA
Neste vår økes antall avganger mellom følgende destinasjoner: Oslo - Los Angeles øker fra én til to ukentlige avganger, Stockholm - San Francisco (Oakland) øker fra to til tre avganger i uken, London Gatwick - New York øker fra tre til seks avganger i uken, mens London Gatwick - Los Angeles øker fra to til fire avganger i uken.

Kontakt for pressen:
Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tel. 454 56 012

Emner

Kategorier


Norwegian er Skandinavias nest største flyselskap og det tredje største lavprisselskapet i Europa. I dag opererer Norwegian 417 ruter til 126 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand og USA. Norwegian frakter over 20 millioner passasjerer i året. Selskapet er børsnotert (2003) og har om lag 4 500 ansatte. Norwegian har 98 fly i flåten med en gjennomsnittsalder på 4,8 år (per januar 2014). Norwegian faser løpende inn nye, mer miljøvennlige fly og har en en av de mest moderne flåtene i Europa. Norwegian har blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av anerkjente SkyTrax World Airline Awards både i 2013 og 2014. Det er flypassasjerene selv som bedømmer over 200 flyselskaper over hele verden i det som er betegnes som den mest prestisjefylte anerkjente prisutdelingen i flybransjen.

Følg Norwegian på Facebook her.

Følg Norwegian på YouTube her.

Kontakter

Kun for journalister

Kun for journalister

Pressekontakt Pressekontaktene kan ikke svare på kundehenvendelser 815 11 816
Eline Hyggen Skari

Eline Hyggen Skari

Pressekontakt Pressesjef +47 92 42 77 19
Esben Tuman

Esben Tuman

Pressekontakt Kommunikasjonsdirektør +47 90 50 84 00

Norwegian

Norwegian er et ledende nordisk luftfartskonsern med hovedkontor på Fornebu i Bærum. Selskapet har over 8 200 ansatte og eier to av Nordens ledende flyselskap: Norwegian Air Shuttle og Widerøes Flyveselskap. Widerøe ble kjøpt av Norwegian i 2024, med mål om å tilby kundene sømløse reiser på tvers av flyselskapenes rutenettverk.

Norwegian Air Shuttle har rundt 4 700 ansatte og tilbyr et omfattende rutenett som knytter de nordiske landene til populære destinasjoner i Europa. I 2023 hadde Norwegian over 20 millioner passasjerer og en flåte på 87 Boeing 737-800 og 737 MAX 8-fly.

Widerøes Flyveselskap er Norges eldste flyselskap og har mer enn 3 500 ansatte. Selskapet opererer hovedsaklig kortbaneflyplassene i Distrikts-Norge, og flyr mange anbudsruter i tillegg til sitt eget kommersielle nettverk. I 2023 hadde Widerøe 3,3 millioner passasjerer og en flåte på 48 fly: 45 Bombardier Dash-8- og tre Embraer E190-E2. Widerøe Ground Handling håndterer bakketjenester på 41 flyplasser i Norge.

Norwegian-konsernet er en pådriver for bærekraftige løsninger og jobber kontinuerlig for å redusere egne utslipp. Blant flere initiativer, er investering i produksjon og bruk av fossilfritt flydrivstoff (SAF) den største satsningen. Norwegian ønsker å bli det bærekraftige valget for passasjerene og bidra til grønn omstilling av luftfarten.

Norwegian

Oksenøyveien 3
1366 Lysaker
Norway