Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer nye ruter til Kroatia og øker rutetilbudet på populære sommerruter

Pressemelding   •   feb 14, 2017 09:58 CET

Norwegians ekspansjon fortsetter: Stavanger og Trondheim får direkteruter til Pula i Kroatia, Bergen får sommerrute til Gran Canaria. I tillegg økes rutetilbudet på en rekke sommerruter.

- Vi er glade for å kunne tilby direktefly til Pula både fra Stavanger og Trondheim. I tillegg åpner vi en sommerrute fra Bergen til Gran Canaria. Vi øker også antall avganger på populære feriedestinasjoner slik at passasjerer skal få enda flere valgmuligheter når de reiser med oss, sier kommersiell direktør i Norwegian, Thomas Ramdahl.

Norwegian vil tilby en ukentlig avgang mellom Stavanger og Pula på fredager, med oppstart 2. juni. Ruten mellom Trondheim og Pula flys en gang i uken på søndager, med oppstart 18. juni.

Fra Oslo øker Norwegian antall avganger til Verona, Bordeaux, Milano, Varna, Argarve/Faro, Dublin, Sicilia/Catania, Helsinki, Pisa/Toscana, Pristina, Gran Canaria Tenerife og Madrid. Fra Trondheim økes rutetilbudet til Split og Malaga.

Fornyelsen av Norwegians flåte fortsetter i 2017 med levering av ni Boeing 787-9 Dreamlinere, 17 Boeing 737-800 og seks Boeing 737 MAX.

- Bare i år vil vi motta 32 splitter nye fly. Dette betyr at vi vil tilby våre passasjerer mange nye og spennende ruter fremover. Vi ser frem til å ønske enda flere passasjerer velkommen om bord våre komfortable og mer miljøvennlige fly, sier Thomas Ramdahl.

Norwegians flyflåte er en av de de yngste og grønneste i verden med en gjennomsnittsalder på bare 3,6 år.

Kontakt for presse:
Kommunikasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen, tlf. 45 45 60 12

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube