Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer nye ruter fra Tyskland

Pressemelding   •   des 13, 2016 12:00 CET

Norwegian fortsetter sin internasjonale ekspansjon med full styrke. I dag lanserer selskapet fem ruter fra Düsseldorf og tre ruter fra Hannover.

I dag lanserer Norwegian åtte nye ruter mellom Tyskland og Spania. Nesten 170 000 seter fra Düsseldorf og over 50 000 seter fra Hannover vil bli tilgjengelige kommende sommersesong. Tyske reisende kan se frem til direkteruter til Malaga, Alicante, Barcelona, Palma de Mallorca og Tenerife.

- Som Europas mest folkerike nasjon er Tyskland er et viktig marked for Norwegian og vår videre vekst globalt. Vi ser frem til å ønske enda flere tyskere velkommen om bord våre komfortable, mer miljøvennlige fly fremover, sier kommersiell direktør Thomas Ramdahl.

Norwegian tilbyr i dag allerede ruter til og fra de tyske byene Hamburg, München, Berlin og Köln.

Kontakt for pressen:
Norwegians pressetelefon: 815 11 816 

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 6000 ansatte. I dag opererer Norwegian 450 ruter til rundt 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 120 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube