Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer ny direkterute til Singapore

Pressemelding   •   apr 20, 2017 10:30 CEST

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Singapore. Dette blir Norwegians andre destinasjon i Asia. Selskapet flyr allerede til Bangkok fra Oslo, Stockholm og København.


Norwegian begynner å fly mellom London Gatwick og Singapore 28. september. Avgangene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra flere norske byer.

- Våre langdistanseruter er svært populære med en fyllingsgrad på over 90 prosent. Dette beviser at kunder ønsker enda flere langdistanseruter til lave priser. Det er derfor med stor glede at vi lanserer vår første rute til Singapore, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

- Vi håper at skandinaviske myndigheter ser betydningen av flere direkteruter til Asia også fra Skandinavia og sikrer at også Norwegian får nødvendige overflygingsrettigheter til Asia.

Om den nye ruten:
Norwegian vil fly fire ganger i uken mellom London Gatwick og Singapore, med oppstart 28. september (fra oktober vil Norwegian fly fem ganger i uken). De nye rutene korresponderer godt med Norwegians flygninger fra Oslo, Bergen og Stavanger til London, slik at reisende fra Norge også lett kan benytte seg av det nye rutetilbudet. Det er selskapets 787 Dreamliner som vil betjene Singapore-ruten.

Om Norwegians langdistanseruter:
Norwegian tilbyr totalt 55 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia. Reisende i Norge kan fly direkte til New York, Oakland / San Fransisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando og Boston i USA, samt til Bangkok i Thailand.

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube