Open skies
Følg Norwegian

Norwegian lanserer ny direkterute til Argentina

Pressemelding   •   jun 22, 2017 12:22 CEST

Norwegians globale ekspansjon fortsetter med lanseringen av en ny direkterute mellom London Gatwick og Argentinas hovedstad Buenos Aires. Dette blir Norwegians aller første destinasjon i Sør-Amerika. – En milepæl for Norwegian, sier konsernsjef Bjørn Kjos.

Den første flygningen mellom London Gatwick og Buenos Aires tar av i februar 2018.

- Lanseringen av denne ruten til Buenos Aires er en ny milepæl for Norwegian og en viktig del av vår globale strategi. Det er vår aller første rute til Sør-Amerika og markerer starten på selskapets planer om ekspansjon i Argentina, sier Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos.

Norwegian i Argentina
Tidligere i vår godkjente Norwegians styre at konsernets argentinske datterselskap skal etablere baser, ansette nye medarbeidere og lansere nye ruter i Argentina. Norwegian har søkt om driftstillatelse (Air Operator’s Certificate) for å kunne fly i Argentina. Hvis søknaden godkjennes av myndighetene, vil de nye rutene bli lansert mot slutten av året. Les mer her.
 
- Argentina er et veldig interessant marked med store muligheter. Dagens flytilbud i Argentina og Sør-Amerika er relativt begrenset, derfor ser vi frem til å gi argentinere billige flybilletter både på innenriks- og utenriksruter i nær fremtid, fortsetter Bjørn Kjos.

Om den nye ruten:
Norwegian vil fly fire ganger i uken mellom London Gatwick og Buenos Aires, med oppstart 14. februar 2018. Selskapets 787 Dreamliner-fly vil betjene Buenos Aires-ruten.

Om Norwegians langdistanseruter:

Norwegian tilbyr om lag 60 langdistanseruter mellom USA og Europa og Asia. Reisende i Norge kan fly direkte til New York (JFK og Stewart), Oakland / San Fransisco, Los Angeles, Fort Lauderdale, Las Vegas, Orlando og Boston i USA, samt til Bangkok i Thailand.


Kontakt for pressen:

Norwegians pressetelefon: 815 11 816

Norwegian er det sjette største lavprisselskapet i verden med rundt 7000 dedikerte medarbeidere. I dag opererer Norwegian over 500 ruter til mer enn 150 destinasjoner i Europa, Nord-Afrika, Midtøsten, Thailand, Karibia og USA. Norwegian har en flyflåte på rundt 130 fly som frakter omlag 30 millioner passasjerer i året. Selskapet har en av verdens yngste flåter med en gjennomsnittsalder på 3,6 år. I 2015 ble Norwegian kåret til det mest miljøvennlige transatlantiske flyselskapet avThe International Council on Clean Transportation (ICCT). Både i 2015 og 2016 har Norwegian blitt kåret til verdens beste lavprisselskap på langdistanseruter, ifølge flypassasjerer som har stemt i anerkjente SkyTrax World Airline Awards. For fjerde år på rad har Norwegian også blitt kåret til Europas beste lavprisselskap av SkyTrax.

Følg Norwegian på Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn og YouTube